• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 23 septembrie: Cosmin Răducu, inginerul naval care a ieșit în evidență cu rețeta, dar și cu fizicul său: „Ne simțim prost, că la noi sar nasturii”

Masterchef 2024, 23 septembrie: Cosmin Răducu, inginerul naval care a ieșit în evidență cu rețeta, dar și cu fizicul său: „Ne simțim prost, că la noi sar nasturii”

Cosmin Răducu are 37 de ani și este tâmplar. A absolvit Academia Navală „Mircea cel Bătrân" Constanța, dar s-a reprofilat. La MasterChef, a reușit să-i surprindă pe chefi cu o rețetă pe care a inventat-o special pentru această competiție culinară.

Vezi cum au jurizat chefii farfuria lui Cosmin Răducu în materialul video de mai sus. 

Gallery

Cine este Cosmin Răducu de la MasterChef 2024


Cosmin este originar din Constanța, dar locuiește în București de 10 ani. Copilaria sa a fost modestă, dar plină de peripeții. De exemplu, pe la 7 ani a convins câțiva copii să meargă să repare iahturi vechi. Au fost alergați de către paznici și au pierdut sculele. Ulterior au fost pedepsiți și de părinți. Pe la 11 ani, voiau să se joace pe un triaj de trenuri și să se urce într-o macara. Era cu alți doi priteni. Au fost prinși, duși la secție, fotografiați, le-au fost luate amprente. I-au dat drumul, iar poliția a venit acasa și a înștiințat părinții despre această problemă. De la acel eveniment poate spune ca s-a cumințit, și-a pierdut spiritul de aventurier.

De la 12 ani a facut atletism, a fost campion național până la 16 ani. În liceu, a hotărât că vrea să și învețe, să fie inteligent. A studiat la Academia Navală, este inginer naval, dar la îndrumarea celui mai bun prieten, care a decedat, a renunțat la această activitate.


Cosmin Răducu s-a îndreptat către meșteșugul lemnului, meserie moștenită chiar de la străbunicul lui. În prezent este tâmplar, dar se gândește să creeze o platformă online, o aplicatie pe partea de nutriție. 
Iubita lui, Laura, l-a inscris la MasterChef. Ea spune că a cucerit-o cu prăjituri făcute în casă. 

Vezi și: 


EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Citește și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni