ß
Luni seară, la audițiile Masterchef România, Alexandru Hada a gătit pentru chefi pui gătit întreg cu morcov. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.
Am codimentat pieptul cu sare și piper, l-am prăjit în puțin ulei în tigaie pe toate părțile pentru a sigila carnea și apoi la cuptor la 160 de grade pentru a găti puiul complet.
Piureul de morcovi
Am curățat morcovii, i-am taiat rondele și i-am pus la fiert. Apoi i-am blenduit împreună cu sare și unt, iar în final piureul l-am trecut printr-o sită.
Chipsurile de morcovi
Am curățat morcovii, i-am tăiat în formă de bastonașe și i-am trecut printr-un amestec de apă cu amidon, iar apoi i-am prăjit în baie de ulei până au devenit crocanți
Morcovii și endamamele
Am curățat morcovii și endamamele, morcovii i-am taiat rondele mai mari și i-am fiert, apoi i-am gătit în puțin unt cu fulgi de chili.