ß
Luni seară, la audițiile Masterchef România, Melinda Cutur a pregătit pentru chefi un desert cu vișine și cremă de smântână. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.
Întindem aluatul de foietaj puțin, după care strecurăm vișinele din borcan, așezăm câte un rând de vișine pe marginea foietajului, după care tăiem fâșia, o rulăm și o așezăm în tava de copt pe hârtie de copt!!
Crema este din smântână de gătit acră, plus un kg cu 10 linguri de zăhar și, la nevoie întăritor de frișcă, mestecăm bine până se topește zahărul!! După ce am terminat de așezat fâșiile de foietaj cu vișine, le băgăm la cuptor pt 20 - 25 min.
Lăsăm să se răceasca și construim un triunghi din foietajele respective și între ele punem crema de smântână, presarăm cu cocos și îl băgăm la rece pentru 24 de ore ca să se întrepătrundă aromele.