Alexandru Bodea le-a pregătit chefilor un sote de fructe de mare. „Am denumit preparatul «de la agonie la extaz», așa a fost și parcursul meu în bucătărie”, a glumit antreprenorul.
Gallery
Florin Dumitrescu: „Din punctul meu de vedere, toată scenografia de pe lângă farfurie te încurcă. Ar trebui să nu o mai faci, pentru că zeama aia de acolo chiar are gust. Din partea mea, primești un DA”
Cătălin Scărlătescu: „Intri pe ușa asta și ne spui că te plimbi, că ai un restaurant de fructe de mare și ne dai un crevete nedecorticat. Pune mâna pe o foarfecă și taie pe burtă și pe spate, lasă-l acolo să se așeze... Și de la mine ai un DA”
Sorin Bontea: „Mi-ar fi plăcut sincer să pot să mănânc creveții. Nu ai nicio scuză... Din partea mea, ai un NU”
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Alexandru Bodea are 38 de ani, este din Galați și s-a stabilit la Iași odată cu venirea la facultate. Este căsătorit de 6 ani și are o fetiță, pe nume Thea. Este antreprenor, are un restaurant cu fructe de mare, care e mai mult o băcănie cu pește, unde stă la povești cu clienții și îi învață rețete. Cel care l-a îndemnat să-și deschidă restaurantul este chiar Paul Nicolau - „Pescobar”.
Singurul său regret este faptul că nu a avut puterea să pornească această afacere de tânăr. Alexandru are o doză de nebunie, dar nu extremă, și spune despre el că este o persoană calculată. A fost director de vânzari la 20 de ani, dar nu a stat mult angajat. A vândut de toate în tinerețe, de la tei, la țigări și alcool.
Îi place să călătorească și de fiecare dată când pleacă în vacanțe, face cursuri de gătit în locurile pe care le vizitează.
A fost în Thailanda, unde a învățat să facă mâncare thailandeză. Îi place să experimenteze rețete noi și le reinventează. A învățat să gătească de la mama lui, cu care are o relație foarte bună.
Are o pasiune uriașă pentru street food și gătește după ureche. Consideră că doar așa se dă gustul autentic.
EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.