• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Reacții împărțite la preparatul catalogat „șmecher” de Simona Preda. Cătălin Scărlătescu: „Eu sunt foarte supărat pe dumneavostră. M-ați păcălit!”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Reacții împărțite la preparatul catalogat „șmecher” de Simona Preda. Cătălin Scărlătescu: „Eu sunt foarte supărat pe dumneavostră. M-ați păcălit!”

Simona Preda le-a gătit chefilor creveți cu usturoi și ghimbir, preparat pe care l-a catalogat ca fiind „șmecher”.

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL SIMONEI! AI REȚETA DE CREVEȚI CU USTUROI ȘI GHIMBIR, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Gallery

​„Sper ca chefii să găsească în preparatul meu gustul perfect!”, a spus concurenta în vârstă de 56 de ani, care îl consideră pe Florin Dumitrescu „cel mai șmecher dintre jurați”.

Cătălin Scărlătescu: „Doamnă, eu sunt foarte supărat pe dumneavostră. M-ați păcălit! Mi-ați spus că îmi dați niște creveți șmecheri. Ăia nu sunt creveți șmecheri deloc…ăia sunt doar niște creveți super gustoși. Și dacă îmi dădeați mai multă mentă, îmi aplaudam urechile și la salata aia! Din partea mea aveți un DA. Aș mânca toți creveții”

Sorin Bontea: Nu știu dacă știați până acum, dar combinația dintre dulce și sărat este cea mai grea. Sosul nu e atât de șmecher… eu îl simt amar. Și creveții prea gătiți! Din partea mea Nu”

Florin Dumitrescu: „Mie mi s-a părut că sunteți cel mai eficient concurent posibil. Vorbesc foarte serios. Ați reușit să vă folosiți de cele 5 minute aici, așa cum ar fi trebuit!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Simona Preda de la MasterChef 2024

A crescut în București, în perioada comunistă, cu sărăcia aferentă perioadei. Prin urmare, preparatele pe care le avea în copilărie nu erau fantastice, dar tatăl gătea cel mai bun lapte de pasăre, iar bunica cel mai bun salam de biscuiți.

Simona a intrat în câmpul muncii după revoluție și a stat 15 ani în Resurse Umane. A avut o carieră bună în multinaționale, dar a renunțat la tot pentru că voia timp și pentru ea.

În 2020, a făcut un curs de cofetărie și a încercat să lucreze și într-o brutărie. Este căsătorită de 35 de ani și are o fiică stabilită la Londra.

Simona iubește să călătorească, iar Maldive este locația perfectă pentru ea. A învățat să înoate la 52 de ani și mai are ca pasiuni: tricotatul și filmele

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni