• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 1 octombrie. Marius Pop vrea să convingă românii din diaspora că acasă e mai bine și a adus ciorbă de nicoreți!"Am crezut că e din pastilele alea de lăsat de fumat"

Masterchef 2024, 1 octombrie. Marius Pop vrea să convingă românii din diaspora că acasă e mai bine și a adus ciorbă de nicoreți!"Am crezut că e din pastilele alea de lăsat de fumat"

Marius este antreprenor - proprietar de pensiune, a fost plecat din țară, în Spania și Germania, din cauza dificultăților financiare, dar s-a întors pentru că e de părere că acasă e mult mai bine. 

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL LUI MARIUS! AI REȚETA DE CIORBĂ DE NICOREȚI, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Pasiunea pentru gătit și-a descoperit-o o dată cu deschiderea afacerii, în 2019. Spune că este autodidact, cu dorința de a acumula cât mai multe informațîi despre aspectele vieții.

Gallery

creat un podcast “Acasă e mai bine” și încurajează românii  se întoarcă acasă, mai ales că promovează România turistică.

La Masterchef a adus ciorbă de nicoreți și spune că a fost puțin dezamăgit când a aflat că nicoreții se găsesc atât de greu în România. Mai mult, amuzat, unul chefii a mărturisit că s-a gândit la pastilele împotriva fumatului atunci când a auzit cuvântul "nicoreți"

VEZI VIDEO ATAȘAT 

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni