• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 23 septembrie. Ionuț Varga a venit cu o rețetă de la bunicul său: „Ciorba asta el i-a gătit-o și lui Ceaușescu”

Masterchef 2024, 23 septembrie. Ionuț Varga a venit cu o rețetă de la bunicul său: „Ciorba asta el i-a gătit-o și lui Ceaușescu”

Ionuț Varga are 30 de ani, este administrator de magazin online și vine din Sibiu. La Masterchef, a reușit să-i impresioneze pe chefi cu o rețetă învățată de la bunicul său. Ciorba este o combinație între cea rădăuțeană și de burtă. El spune că bunicul i-a gătit-o lui Nicolae Ceaușescu.

Gallery

​Ionuț a fost crescut de bunici, la țară. Era un strengar în copilărie. A moștenit pasiunea pentru gătit de la bunici. Bunicul lui a gătit pentru multe personalități, printre care s-a numărat și Nicolae Ceaușescu.

La 14 ani, muncea cot la cot cu bunicul său, care a inventat ciorba rădăuțeană cu stafide.

După liceu, a plecat în Germania în cautarea unui trai mai bun, a lucrat într-o tipografie. Era nevoit să-și găteasca, iar în acest fel și-a perfecționat tehnica în bucătărie.

Înainte de pandemie a deschis un restaurant în Sibiu, pe care a fost nevoit să-l inchidă. 

Este un familist, îi place să gătească pentru familia lui.

Consideră că în competiție îl va ajuta foarte mult faptul că este muncitor. Știe foarte multe rețete din mai multe bucătării, cunoaște ingredientele și gătește variat. Cu toate acestea, deserturile îl pun în dificultate.

Citește și: 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni