• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Eduard Mezinka, ajutor de bucătar, i-a uluit pe cei trei chefi cu trăsnăile comise în tinerețe, mai mult decât cu preparatul: „Era atunci, și acum, la fel de ilegal”. Florin Dumitrescu a acordat votul decisiv pentru monk fish poșat

MasterChef 2024, 30 septembrie. Eduard Mezinka, ajutor de bucătar, i-a uluit pe cei trei chefi cu trăsnăile comise în tinerețe, mai mult decât cu preparatul: „Era atunci, și acum, la fel de ilegal”. Florin Dumitrescu a acordat votul decisiv pentru monk fish poșat

Eduard Mezinka a venit la MasterChef cu o poveste de viață impresionantă, care i-a lăsat pe chefi cu gura căscată. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost destul de sceptici în ceea ce privește farfuria acestuia.

 
DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL LUI EDUARD! AI REȚETA DE MONK FISH POȘAT, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Gallery

Cătălin Scărlătescu: „Ce mi se pare ciudat la tine este că ai enumerate trei țări: Italia, Grecia, Spania. În toate, ai făcut numai trăsnăi. N-ai mâncat și tu pește? Să-i dai și tu gust, să îi dai sare? Peștele ăla nu are nimic. Ai stat șapte minute și ai frecat niște unt la el. Nu e ceva spectaculos”

Sorin Bontea: „Peștele este gătit corect. E moale, e ok, e gustos. Ai o farfurie cam dulce. Din partea mea, ai un da”.

Florin Dumitrescu: „Sunt, cumva, între, să știi. Nu sunt convins să îți dau un nu, nu sunt convins să îți dau un da”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Eduard Mezinka de la MasterChef 2024

Eduard Mezinka are 37 de ani, vine din Timișoara și lucrează ca ajutor de bucătar. Acesta are o poveste de viață tristă, marcată de decesul persoanelor dragi.

Când avea doar cinci ani, fratele acestuia a suferit un grav accident cu o mașină de karting și, ajuns la spital, a murit, deoarece doctorița de gardă a refuzat să îl ajute, din cauza situației tensionate dintre ea și mama celor doi frați.

În anul 2009, mama lui Eduard a murit, după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă: cancerul. Din cauza șocului suferit, viața acestuia și a tatălui său s-a schimbat radical, urmând câțiva ani foarte grei.

Eduard Mezinka a plecat în străinătate pentru o viață mai bună, însă a început să aibă destul de multe probleme din cauza anturajului. Salvarea acestuia a fost chiar soția lui, care l-a readus pe calea cea bună și care l-a ghidat spre bucătărie. În prezent, lucrează ca ajutor de bucătar în Timișoara și își dorește să continue în această industrie.

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni