• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 23 septembrie. Diana Rogo, o clujeancă de 31 de ani, a fost lăudată de chefi pentru plating: „Arată ca un câmp cu flori”

Masterchef 2024, 23 septembrie. Diana Rogo, o clujeancă de 31 de ani, a fost lăudată de chefi pentru plating: „Arată ca un câmp cu flori”

Diana Rogo, care este antreprenor și couch de feminitate în Cluj-Napoca, a reușit să-i impresioneze pe chefi cu o rețetă orientală. Tânăra de 31 de ani a reinterpretat varianta originală de shakshuka.

Gallery

Cine este Diana Rogo de la MasterChef 2024

​Diana are 31 de ani, vine din Cluj și este antreprenor. A făcut cursuri de actorie și a jucat în patru filme, două cu Iura și două cu Mircea Bravo. Este prezentă pe TikTok și Instagram și are un motan pe care îl iubește foarte mult. Diana este curioasă, ambițioasă și feminină, predând cursuri offline despre feminitate în fiecare marți.

Ea și-a lansat propriul brand de haine, Animamouses.com, acum doi ani.

Diana este căsătorită de trei ani, dar este împreună cu soțul ei de 12 ani. Se consideră cei mai buni prieteni. Pentru Diana, cel mai important lucru în viață este relația cu soțul ei.

De-a lungul vieții, Diana a avut parte de momente importante și dificile. Cele mai fericite momente includ căsătoria, nota de 9.90 la bacalaureat și un seminar de dezvoltare personală. Cel mai dificil moment a fost o intervenție chirurgicală la colul uterin, dar din care și-a dat seama cât de puternică este ea ca femeie.

Visul ei este să câștige MasterChef și să scrie o carte de bucate a familiei. Diana crede că filosofia zen, conform căreia există un curs firesc al vieții, o ajută să navigheze prin provocări. Este hotărâtă să-și îmbunătățească calitățile și mizează pe sinceritatea ei și capacitățile de a „spune povești prin artă”.


EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Citește și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni