• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ce reacții au primit o parte dintre concurenții MasterChef, după apariția din prima etapă a noului sezon. „A fost ceva wow, aveam vreo 200 de mesaje”

Ce reacții au primit o parte dintre concurenții MasterChef, după apariția din prima etapă a noului sezon. „A fost ceva wow, aveam vreo 200 de mesaje”

Ce reacții au primit o parte dintre concurenții MasterChef, după apariția din prima etapă a noului sezon. „A fost ceva wow, aveam vreo 200 de mesaje”

O parte din concurenții noului sezon MasterChef au participat la evenimentul „Influencers Party 2024”, organizat de revista Viva. Într-o discuție cu reporterul PRO TV, aceștia au vorbit despre reacțiile pe care le-au primit din partea celor de acasă după ce au apărut la show-ul culinar.

Gallery

Gabriel Șerban, concurentul care a gătit „Biban cu piure aromatizat”, a mărturisit că nu se aștepta la numărul atât de mare de mesaje pe care le-a găsit în telefon. 

„Prietenii, familia mi-au blocat WhatsApp-ul. Mi-au scris prieteni cu care nu mai vorbisem de doi ani. A fost ceva WoW, aveam vreo 200 de mesaje, nici nu știam cui să-i răspund prima oară”.

Ionela Grigore, concurenta care i-a impresionat pe chefi cu „Platoul cald cu mezeluri”, spune că familia și prietenii au fost foarte încântați: 
„Familia mea este foarte mândră de mine, deoarece am luat un șorț”. 

Vezi interviul complet mai jos:  

​Sursă foto: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni