• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 24 septembrie. Emanuel Nistor, antrenor fitness, a pregătit cannoli proteic: „M-am săturat de toate deserturile astea sterile”

Masterchef 2024, 24 septembrie. Emanuel Nistor, antrenor fitness, a pregătit cannoli proteic: „M-am săturat de toate deserturile astea sterile”

Emanuel Nistor a preparat cannoli proteic, o rețetă reinterpretată, care îl ajută să se mențină în formă. Chef Florin Dumitrescu l-a luat la „bani măruți”.

Gallery

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL LUI EMANUEL! AI REȚETA DE CANNOLI, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Florin Dumitrescu: „M-am săturat de toate deserturile astea sterile, replicile astea de mâncare, dacă tot nu ai voie să mănânci, mănâncă ce ai voie, nu te mai păcăli.”

Sorin Bontea: „Cannoli îmi plac foarte mult, doar că ai tăi au gust sălciu.”

Cătălin Scărlătescu: „Cremuța aia a fost foarte bună și foarte cuminte.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Emanuel Nistor de la Masterchef 2024

Emanuel provine dintr-o familie modestă, mama este cadru didactic. Acesta mai are două surori.

Părintii au divorțat în 2007-2008. El a încercat să își caute tatăl, avea nevoie de o prezență paterna, însă nu a reușit.

A intrat la liceul teologic, la cămin manca foarte mult, avea peste 100 de kg. Nu a putut sa se adapteze la clasa aceea si a trecut la arte. Aici a învățat foarte multe de la colegele lui, mai ales despre ce sunt tipsurile, gene, știe să pună gene fir cu fir 2D,3D.

Tranziția de la obezitatea la a fi fit a fost marcanta în evoluția lui. A mers la sala din clasa a X-a, de la 109 de kg a slăbit singur pana la 80 de kg.

Acum încerca, a doua ora, să câștige un concurs de modeling pentru un brand mare din SUA, ar fi o stabilitate pentru el, o realizare profesională.

Ar vrea să aibă o afacere cu mâncare sănătoasa cu proteine, cât mai calitativă. Gătește de când face sport sănătos.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni