Titel Drugescu a preparat varză la ceaun cu cotlet de miel în untură de rață. Ce spun Chefii despre preparatul său?
Gallery
Sorin Bontea: „Multă muncă, eu nu mănânc genul ăsta de lapte cu mămăligă, nu mi-a plăcut niciodată…așa desert cu sare afumată nu am mai auzit.”
Florin Dumitrescu: „Împreună cu mămăliga, varza mi s-a părut prea dulce.”
Cătălin Scărlătescu: „Foarte multă muncă degeaba, încearcă, în viitor, să te concentrezi mai mult pe gust.”
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Titel are 45 ani și este broker. I se spune Tarzan din copilărie, porecla vine de la tatăl lui care era brutar și pentru care căra mereu sacii de grâu.
Locuiește în Vișan, județul Brăila, în casa părintească. Are o curte de care este tare mândru și despre care spune că este ca un Rai, o grădină botanică făcută de mâna lui. Se declară calm, social și empatic.
Are 2 copii, un băiat și o fată. Pentru el familia e totul, dacă pe fata lui de 15 ani o consideră un copil cuminte, de mezinul familiei nu poate spune același lucru. Spune că îl prostește cu tot și îi cere bani pentru toate prostiile, dar nu-l poate refuza deloc.
Titel mărturisește că a avut vicii, dar acum se mândrește cu faptul că a reușit să se lase și asta doar prin credință, după o spovedanie i s-a limpezit mintea, de atunci este foarte credincios.
În prezent are o firmă de intermediere comerț cereale și ajută fermierii să-și vândă marfa, face asta pentru că de mic a fost pasionat de agricultură.
EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.