• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 24 septembrie. Rareș Ungurean i-a surprins pe Chefi cu un preparat neașteptat. Tânărul a pregătit curry cu creveți chutney: „Trebuie spor pe periculozitate pentru farfuria asta, jur”

Masterchef 2024, 24 septembrie. Rareș Ungurean i-a surprins pe Chefi cu un preparat neașteptat. Tânărul a pregătit curry cu creveți chutney: „Trebuie spor pe periculozitate pentru farfuria asta, jur”

Rareș Ungurean are 22 de ani și este student. Tânărul le-a pregătit Chefilor curry cu creveți chutney. Cătălin Scărlătescu a observat imediat asemănarea dintre Rareș și Florin Dumitrescu.

Gallery

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL LUI RAREȘ! AI REȚETA DE CURRY DE CREVEȚI, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Rareș Ungurean, sosia lui Florin Dumitrescu, i-a surprins pe Chefi cu preparatul său:

Florin Dumitrescu: „Minitrescule, ți-o spun sincer, ești foarte simpatic, limbajul tău modern, tot, absolut tot, felul în care împachetezi, cum vinzi, cum livrezi, tot, până și gustul de la curry îmi place, răspunsul meu pentru tine este…”

Sorin Bontea: „Ministrescule, se vede că faci asta doar din pasiune, dar ai gust și este foarte important, curry e foarte bun, spicy, dulce, mi-a plăcut foarte mult.”

Cătălin Scărlătescu: „Deci, dacă tu aici, în fața națiunii, îmi promiți două lucruri...te vopsești albastru”

VEZI DACĂ RAREȘ A PRIMIT ȘORȚUL ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Cine este Rareș Ungurean de la Masterchef 2024

Rareș s-a născut în Târgu Mureș, dar a trăit toată viața în Livezeni, o comună de lângă. Își amintește blocul „comunist” de acasă, cu vecini și bătăile în țeavă, iar când s-au mutat la casă a început să aprecieze natura, învățând de unde vine mâncarea și crescând găini și legume. Mergea la cules de ciuperci în pădure și la pescuit cu băieții.

Tatăl lui este agent de vânzări, iar mama designer de interior. Rareș a ales să studieze horticultura pentru că își dorește să lucreze cu mama lui, el la grădini și ea la designul caselor. A făcut deja câteva proiecte de grădină pentru ea și a câștigat bani din asta. Deși este bine să lucreze cu mama, uneori se ciondănesc.

Rareș merge des în practică, învață despre utilaje și studiază plantele în livezi. Planta lui preferată este bromelia. Își amintește gustul copilăriei: șnițel cu cartofi piure și castraveți murați. A început să gătească în liceu, când a început să aducă oameni acasă să le gătească. Prietenii și familia îl descriu ca fiind creativ, perseverent și capabil să gestioneze situații de criză datorită experienței de voluntariat.

Deși poate face piept de rață și alte preparate sofisticate, supa de tăiței a mamei încă îi dă bătăi de cap. Când le-a spus părinților că vrea să participe la MasterChef, aceștia l-au întrebat doar dacă va reuși să își dea examenul de licență.

Stă la cămin și colegii îl consideră nebun pentru că are multe oale și cuțite, dar le face mâncare bună și le-a reinventat supa instant. S-a gândit să vândă mâncare în cămin, dar a renunțat după ce colegii care vindeau clătite au fost controlați de ANAF.

Rareș este pasionat de gătit, în special de bucătăria asiatică, și practică arte marțiale, iaido, având centura neagră. Deși este bun la gătit, încă mai are de învățat la capitolul supe și pește. Visul lui este să vadă dacă poate merge pe acest drum sau dacă trebuie să rămână la peisagistică. Prietenii l-au înscris la MasterChef și el a acceptat pentru a vedea dacă chiar gătește bine. Vrea să-l impresioneze pe Chef Florin, „fratele lui” datorită părului lung pe care îl împărtășesc.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni