• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 23 septembrie. Alexandru Hada, cercetătorul științific care gătește zilnic pentru iubita lui. Chef Dumitrescu: „Bucătăria are nevoie de tine”

Masterchef 2024, 23 septembrie. Alexandru Hada, cercetătorul științific care gătește zilnic pentru iubita lui. Chef Dumitrescu: „Bucătăria are nevoie de tine”

Alexandru Hada are 28 de ani și este cercetător științific la Universitatea Babeș-Bolyai. Tânărul a reușit să-i impresioneze pe chefi cu rețeta sa de pui cu morcov.

Vezi cum au jurizat chefii farfuria lui Alexandru Hada în materialul video de mai sus. 

​DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL LUI ALEXANDRU HADA! AI REȚETA DE PUI CU MORCOV, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Cine este Alexandru Hada de la MasterChef 2024


Alexandru are 28 de ani, s-a născut în Arad și este cercetător științific. I se mai spune și Jack, de la Jack din Titanic, dar nu ne-a spus și de ce.  Copilăria lui că a fost una destul de frumoasă și recunoaște că în liceu era un elev obișnuit, dar și-a promis singur că în facultate va fi cel mai bun.

Deși este cercetător științific, Alexandru este pasionat și de filmat și editat, are o înclinație către a spune povești și face asta pe Tik Tok, unde creează conținut divers, de la videoclipuri în care explică micile curiozități științifice, până la cele de food și lifestyle.

Cea mai importantă persoană din viața lui este Oana, iubita lui. Își descrie relația ca fiind foarte echilibrata și organizată. Ea este cea care i-a influențat foarte mult activitatea din social media.

Se consideră deștept, fixist, uneori chiar obsesiv și perfecționist. Recunoaște că uneori nu reușește să empatizeze mereu cu oamenii, dar lucrează la asta. Motto-ul său în viață este: „Perseverența e cheia succesului!”

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Citește și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni