• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 23 septembrie. Melinda Cutur din Timișoara i-a convins pe chefi cu un desert simplu și delicios, care le-a amintit de „cușma lui Guguță”: „Crema este senzațională”

Masterchef 2024, 23 septembrie. Melinda Cutur din Timișoara i-a convins pe chefi cu un desert simplu și delicios, care le-a amintit de „cușma lui Guguță”: „Crema este senzațională”

Melinda are 38 de ani, este managerul unei săli de evenimente și vine din Timișoara. La MasterChef 2024, concurenta a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi cu un desert, pe cât de simplu, pe atât de gustos.

Vezi cum au jurizat chefii preparatul ei în materialul video de mai sus. 

​DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL MELINDEI CUTUR! AI REȚETA DE DESERT ICEBERG, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Cine este Melinda Cutur de la MasterChef 2024

Melinda s-a născut, a crescut și a locuit toată viața în Timișoara. Copilăria ei a fost frumoasă și cu disciplină. Tradițiile ungurești ale familiei sale i-au influențat stilul de gătit. 

Cel mai important lucru din viața ei este băiețelul său, Patrick, care este bolnav. Melinda încearcă să fie puternică pentru fiul ei, mai ales după pierderea mamei, un eveniment care a marcat-o recent.

Visul neîmplinit al Melindei este să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, dar lipsa sponsorilor și dificultățile financiare au împiedicat-o să realizeze acest proiect. Regretă că nu a plecat cu Patrick în străinătate pentru recuperare, dar este hotărâtă să nu mai rateze astfel de oportunități dacă ar avea o a doua șansă.

Prietenii și familia o caracterizează ca fiind fixistă și muncitoare.

A făcut Facultatea de Management și Școala de Asistent Medical Generalist, însă în prezent este manager la o sală de evenimente.

Melinda a început să gătească abia după pierderea mamei.

Îi place să experimenteze în bucătărie și preferă presiunea și adrenalina.

Își dorește să îl impresioneze pe Chef Dumitrescu!

Gallery

Citește și: 


EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni