• Emisiuni
  • MasterChef
  • Aseară, 7 concurenți au obținut șorțul MasterChef și au trecut în etapa următoare! Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Aseară, 7 concurenți au obținut șorțul MasterChef și au trecut în etapa următoare! Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Aseară, 7 concurenți au obținut șorțul MasterChef și au trecut în etapa următoare! Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Amatori pasionați de bucătărie, plini de speranță și cu dorința de a câștiga trofeul MasterChef și premiul de 75.000 de euro, s-au prezentat aseară în fața chefilor. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat noi preparate, iar cele mai bune dintre acestea le-au asigurat concurenților trecerea în etapa următoare. Emisiunea a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Gallery

7 concurenți au reușit să-i impresioneze, marți seară, pe cei trei chefi. Preparatele lor au trecut testul gustului și le-au adus mult râvnitul șorț. Fiecare a obținut cel puțin 2 voturi de „Da!” și acces în următoarea etapă: Denisa Pantea - ruladă cu căpșuni, Andreea Corb - doradă cu polenta și chimichurri, Marius Gălan - lebeniță prăjită în pastă de jumări, Alexandru Neagu - ravioli cu telemea și ardei copt, Javid Tayebiderazkola - file de ton cu verdețuri, Carina Kiss - plăcinte brașovene cu pui și ciuperci și Emil Tatu - supă de pește cu portocale.

MasterChef România a fost aseară lider absolut de audiență! La nivel național, în rândul publicului cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în intervalul orar 20:28 – 23:31, emisiunea a înregistrat 7,3 puncte de rating și 25,1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul secund a avut 4,9 puncte de rating și 17% share. La nivel național, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, la ora 21:01, aproape 1,5 milioane de români erau cu ochii pe MasterChef.

Săptămâna viitoare, porțile MasterChef se redeschid luni și marți, de la ora 20:30, pentru alți concurenți care își vor demonstra abilitățile culinare și vor încerca să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Edițiile de săptămâna viitoare sunt deja disponibile, în avans, pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni