• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Emil Tatu, avocat și jurnalist, a reinterpretat o rețetă de supă de pește cu portocale: „Lasă povestea și apucă-te de gătit”

Masterchef 2024, 17 septembrie. Emil Tatu, avocat și jurnalist, a reinterpretat o rețetă de supă de pește cu portocale: „Lasă povestea și apucă-te de gătit”

Emil Tatu, de profesie avocat, a gătit pentru cei trei Chefi supă de pește cu portocală, o rețetă pe care a descoperit-o într-o carte și pe care a reinterpretat-o după gustul său.

Gallery

​Florin Dumitrescu: „Ai ridicat standardele atât de sus doar din poveste încât atunci când am gustat m-am trezit într-o dezamăgire totală. Lasă povestea și apucă-te de gătit”

Sorin Bontea: „Țin cont că ești totuși amator. Supa este acrișoară și poate rolul acelui ardei copt acolo ar echilibra tot. Peștele îmi place foarte mult”

Cătălin Scărlătescu: „Masterchef este despre realitate. Eu cred că astăzi nu a fost seara ta. Se putea mai bine de atât. Sunt de aceeși părere cu Dumitrescu.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Emil Tatu de la Masterchef 2024

Emil Tatu are 35 de ani, este avocet și trăiește acum cea mai fericită perioadă a vieții sale alături de soția sa, Raluca, cu care este căsătorit de un an. 

Timp de 14 ani, Emil a fost prins într-o relație toxică, dar nu regretă nimic din trecut, considerând că toate experiențele l-au format ca om. În urmă cu doi ani, a început să-și îndeplinească toate visele: a suferit o operație de micșorare a stomacului, reușind să scape de kilogramele în plus, și-a redescoperit pasiunea pentru muzică, cântând la tobe, și a devenit o voce cunoscută în lumea radio-ului cu emisiunea sa „Între alb și negru”, difuzată în direct. 

Emil a început să gătească încă din facultate, dorind să impresioneze femeile. Autodidact, el folosește cărți de bucate ca sursă de inspirație și își dorește să-și lărgească orizonturile culinare. Scrie recenzii pentru restaurante și a venit la MasterChef pentru a-și confirma calitățile de bucătar, considerând această competiție ca pe o diplomă de bucătar.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni