• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Eugen Ivanovici le-a pregătit Chefilor biban cu piure de morcovi. Chef Florin Dumitrescu: „Toată farfuria este foarte sărată”

Masterchef 2024, 17 septembrie. Eugen Ivanovici le-a pregătit Chefilor biban cu piure de morcovi. Chef Florin Dumitrescu: „Toată farfuria este foarte sărată”

Eugen Ivanovici, cu o poveste de viață desprinsă parcă din filme, a pășit în platoul emisiunii Masterchef și le-a prezentat chefilor biban cu piure de morcovi.

Gallery

​„Viața bate filmul”, iar cel mai bine o știe Eugen Ivanovici, concurent la Masterchef 2024. În vârstă de 49 de ani, bărbatul a venit în fața Chefilor nu doar cu preparatul, ci și cu o poveste cum rar a mai fost întâlnită.

Sorin Bontea: „Peștele este gustos, dar piureul dacă tot îl pui nu trebuie să fie doar mânjită farfuria. Mi-a plăcut peștele”

Florin Dumitrescu: „Toată farfuria este foarte sărată, nu îmi place tipul de plating pentru că este neglijent”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Eugen Ivanovici de la Masterchef 2024

Eugen Ivanovici, în vârstă de 49 de ani, a avut un parcurs de viață tumultuos, marcat de aventuri internaționale și încercări de a-și schimba destinul. Fără o ocupație stabilă, Eugen a ales calea ușoară pentru a-și ajuta familia, implicându-se în skimming, o formă de fraudă cu carduri.

În căutarea unei vieți mai bune, Eugen a călătorit în peste 70 de țări, reușind săi cumpere chiar și o locuință pentru fratele său. În 2002 s-a căsătorit în Palma de Mallorca, dar mariajul s-a încheiat în 2007. Un an mai târziu s-a recăsătorit în Slovacia, dar a divorțat în 2022. Din această relație are o fetiță, pe care o iubește, deși nu țin legătura foarte des. 

Eugen nu se ferește să vorbească despre trecutul său și, în ciuda a tot ceea ce a trăit până acum, este hotărât să-și schimbe viața. S-a înscris la MasterChef, văzând în acest concurs o oportunitate de a-și găsi stabilitatea și liniștea. Visul său este să deschidă un restaurant și să câștige bani din această pasiune.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni