• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Carina Kiss a dus rețeta familiei sale mai departe și a gătit plăcinte brașovene cu pui și ciuperci. Chef Florin Dumitrescu: „Ai nevoie de reinterpretare”

Masterchef 2024, 17 septembrie. Carina Kiss a dus rețeta familiei sale mai departe și a gătit plăcinte brașovene cu pui și ciuperci. Chef Florin Dumitrescu: „Ai nevoie de reinterpretare”

Carina Kiss a gătit, în cea de-a treia ediție Masterchef România 2024, plăcinte brașovene cu pui și ciuperci. Iată cum au comentat cei trei Chefi preparatul!

Gallery

​Carina Kiss a gătit pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătrscu și Florin Dumitrescu clătite brașovene cu pui și ciuperci, o rețetă de familie pe care și-a dorit să o facă cunoscută.

Florin Dumitrescu: „Mi se pare interesantă toată această experiență pe care am avut-o alături de tine și am primit o lecție bună. Din punct de vedere culinar e nevoie de adaptare și reinterpretare.”

Cătălin Scărlătescu: „Toată lumea știe că nu îmi plac clătitele și de la mine aveai un „Nu”, dar îți dau un „Da” și un bilețel pe care scrie „Fugi acasă și mai gătește-le o dată”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 Cine este Carina Kiss de la Masterchef 2024

La doar 22 de ani, Carina Kiss din satul Bărboș, județul Mureș, se remarcă printr-o personalitate vibrantă și o determinare de neclintit.

Dragostea pentru arta culinară a fost insuflată de bunica sa. După ce terminau treburile gospodărești, Carina petrecea timp alături de bunica ei în bucătărie, curioasă să descopere secretele preparatelor tradiționale. Această pasiune a crescut odată cu trecerea anilor, devenind o parte esențială a vieții sale.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni