• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Cristina Morărescu a vrut să dea lovitura cu un preparat inedit: gogoși cu miere, lămâie și pește! Chef Florin Dumitrescu: „Mi se pare ceva dubios”

Masterchef 2024, 17 septembrie. Cristina Morărescu a vrut să dea lovitura cu un preparat inedit: gogoși cu miere, lămâie și pește! Chef Florin Dumitrescu: „Mi se pare ceva dubios”

După ce a fost timp de 10 ani cadru didactic, Cristina Morărescu a decis să renunțe la profesie și să se dedice exclusiv vieții de familie și educației culinare. În cea de-a treia ediție Masterchef, concurenta a pregătit gogoși cu miere, lămâie și somon!

Gallery

​Preparate care mai de care la Masterchef 2024! Cristina Morărescu, în vârstă de 36 de ani, a ales să renunțe la meseria sa de cadru didactic și să se dedice în totalitate artei culinare. În fața celor trei Chefi a venit cu un preparat special, mai exact gogoși cu miere, lămâie și pește!

Florin Dumitrescu: Îți spun sincer că mi se pare ceva dubios. Mi-ai spus că ele au și pește.

Glazura e foarte potrivită pentru o gogoașă dulce și este foarte nepotrivită pentru ce ați încercat să faceți.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Cristina Morărescu de la Masterchef 2024

Încă din facultate, Cristina a știut că vrea să devină cadru didactic. Deși era pasionată de matematică, economie și ideea de afacere, nu a avut susținerea necesară la acea vreme. Cu toate acestea, a găsit bucurie în predare și a petrecut aproape 10 ani la catedră. Anul trecut, a decis să-și schimbe cariera pentru a se dedica copiilor și educației culinare.

Participarea la competiția MasterChef reprezintă pentru Cristina o provocare și o oportunitate de a-și duce mai departe visul de a dezvolta un brand bazat pe aventuri culinare. Ea dorește să inspire generațiile viitoare să redefinească conceptul de mâncare sănătoasă, subliniind că „se poate să mănânci și gogoși, dar nu cumpărate”. Totul a început de la proprii ei copii, pe care i-a poreclit dragonași.

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni