ß
Cine s-ar fi gândit vreodată la pepene roșu cu pastă de jumeri? Marius Gălan, un antreprenor român care locuiește în Spania, a venit în fața celor trei Chefi cu un preparat pur și simplu ieșit din comun!
Gallery
Pentru Marius Gălan, pasiunea pentru gătit a început din copilărie, inspirată de preparatele tradiționale ale bunicii sale. Concurentul de la Masterchef 2024 se declară un adevărat gourmand și gătește cu produse autohtone din propria fermă, așa cum a făcut și în această ediție, în fața celor trei Chefi
„E dubios. E ciudat ăla. Nu mai face pepene cu jumeri. Pasta de jumeri e senzație, slănina wow”, a spus Florin Dumitrescu.
Sorin Bontea l-a întrebat cum a ajuns să inventeze preparatul cu pepene și jumări: „Aveam într-o zi la hală pepene și am zis că putem să îl facem în așa fel încât să-i dăm alt gust, așa că am pus pastă de jumeri”.
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Marius, un om dedicat familiei sale, trăiește o viață plină de provocări și realizări. Cu trei copii născuți în Spania, Marius a făcut naveta săptămânal între România și Spania pentru a fi alături de cei dragi. Familia este centrul universului său, iar pentru ei face toate sacrificiile.
Copilăria lui Marius a fost marcată de vacanțele petrecute la bunici, unde a crescut cu cheia la gât. Un accident de muncă în care și-a pierdut trei degete l-a făcut să realizeze că munca nu este cel mai important aspect al vieții, ci familia și sănătatea.
Pentru Marius, Masterchef reprezintă o experiență de învățare și o modalitate de a-și confirma talentul culinar. Se consideră o persoană comunicativă, harnică și serioasă, deși uneori vulcanică. A profitat de fiecare oportunitate care i s-a ivit în cale, implicându-se în diverse activități precum producția de vin și șampanie, construcții și administrarea unei ferme de animale.
EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO