• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Marius Gălan a gătit lebeniță prăjită în pastă de jumeri din producție proprie. Chef Florin Dumitrescu: „Tu chiar vrei să gustăm?”

Masterchef 2024, 17 septembrie. Marius Gălan a gătit lebeniță prăjită în pastă de jumeri din producție proprie. Chef Florin Dumitrescu: „Tu chiar vrei să gustăm?”

Cine s-ar fi gândit vreodată la pepene roșu cu pastă de jumeri? Marius Gălan, un antreprenor român care locuiește în Spania, a venit în fața celor trei Chefi cu un preparat pur și simplu ieșit din comun!

Gallery

​Pentru Marius Gălan, pasiunea pentru gătit a început din copilărie, inspirată de preparatele tradiționale ale bunicii sale. Concurentul de la Masterchef 2024 se declară un adevărat gourmand și gătește cu produse autohtone din propria fermă, așa cum a făcut și în această ediție, în fața celor trei Chefi

„E dubios. E ciudat ăla. Nu mai face pepene cu jumeri. Pasta de jumeri e senzație, slănina wow”, a spus Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea l-a întrebat cum a ajuns să inventeze preparatul cu pepene și jumări: „Aveam într-o zi la hală pepene și am zis că putem să îl facem în așa fel încât să-i dăm alt gust, așa că am pus pastă de jumeri”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Marius Gălan de la Masterchef 2024

Marius, un om dedicat familiei sale, trăiește o viață plină de provocări și realizări. Cu trei copii născuți în Spania, Marius a făcut naveta săptămânal între România și Spania pentru a fi alături de cei dragi. Familia este centrul universului său, iar pentru ei face toate sacrificiile.

Copilăria lui Marius a fost marcată de vacanțele petrecute la bunici, unde a crescut cu cheia la gât. Un accident de muncă în care și-a pierdut trei degete l-a făcut să realizeze că munca nu este cel mai important aspect al vieții, ci familia și sănătatea.

Pentru Marius, Masterchef reprezintă o experiență de învățare și o modalitate de a-și confirma talentul culinar. Se consideră o persoană comunicativă, harnică și serioasă, deși uneori vulcanică. A profitat de fiecare oportunitate care i s-a ivit în cale, implicându-se în diverse activități precum producția de vin și șampanie, construcții și administrarea unei ferme de animale.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni