• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Andreea Corb, food influencer, a adus în fața Chefilor doradă cu polenta: „Îți spun că e ceva greșit aici”

Masterchef 2024, 17 septembrie. Andreea Corb, food influencer, a adus în fața Chefilor doradă cu polenta: „Îți spun că e ceva greșit aici”

Andreea Corb, un food influencer foarte cunoscut în mediul online, a gătit pentru cei trei Chefi de la Masterchef doradă cu polenta și chimichurri.

Gallery

​Ambițioasă și dornică să arate întregii țări de ce este în stare, Andreea Corb a pășit în platoul emisiunii Masterchef cu multă încredere în sine, dar și cu emoții. Tânăra, despre care se știe că este un food influencer extrem de cunoscut, a gătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu doradă cu polenta și chimichurri.

Florin Dumitrescu: „Deja din texturi îți spun că e ceva greșit aici. Mult prea crocant.”

După ce au gustat preparatul, cei trei Chefi i-au dat și verdictul!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Andreea Corb de la Masterchef 2024

Andreea, o tânără cu o copilărie împărțită între oraș și țară, a avut parte de o viață liniștită și activă la bunici. Se descrie ca fiind o persoană ambițioasă, darnică și prietenoasă, pentru care fericirea este esențială.

Pasiunea pentru gătit a început de la o vârstă fragedă, inspirată de bunica sa. Andreea este o adevărată gurmandă, iar visul ei este să deschidă un lanț de restaurante la nivel global. În prezent, ea este creator de conținut și scrie recenzii online pentru diverse restaurante.

Emisiunea MasterChef  a fost o sursă majoră de inspirație pentru Andreea, determinând-o să aspire la o carieră profesională în gătit. Participarea la această emisiune culinară reprezintă pentru ea un moment emoționant și o oportunitate de reinventare, oferindu-i încredere în propriile abilități. 

Obținerea marelui premiu MasterChef ar fi un pas crucial în realizarea visului său de a deschide un lanț de restaurante. De asemenea, Andreea își dorește să-l impresioneze și să gătească alături de Chef Bontea, un idol culinar pentru ea.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni