În cea de-a treia ediție a noul sezonul Masterchef România, Eugen Ivanovici s-a prezentat cu piure de morcovi cu biban de mare, ulei de pătrunjel și sparanghel. Regăsiți mai jos ingredientele și modul de preparare.
Am fiert morcovii după am blendat cu unt și mascarpone, după dat prin sită.
Pătrunjelul, un cățel de usturoi, blendate cu smântână lichida, care a fost încălzită în prealabil (80,85 grade) dat prin sita dupa și 1 g de gelatină.
Peștele filetat, dat cu sare, lăsat la frigider circa30min, după șters de sare și prăjit în tigaie.
În tigaie, am pus puțin ulei de măsline, foaie de copt și puțin ulei de măsline peste foaia de copt.Ppunem pestele cu pielea în jos îl apăs cu mâna până se relaxează pielea după care îl las sa se prăjească și sa obținem o piele crocantă ,întoarcem și pe partea cealaltă.
Baby morcov blanșați, după sotați cu unt sare și piper.