• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Artistul Mark Stam și-a arătat talentul în bucătărie cu salata rusească „Șubă”. Chef Sorin Bontea: „Cânți după note și gătești după ureche”

Masterchef 2024, 17 septembrie. Artistul Mark Stam și-a arătat talentul în bucătărie cu salata rusească „Șubă”. Chef Sorin Bontea: „Cânți după note și gătești după ureche”

Mark Stam, cunoscutul artist din Chișinău, a pășit în platoul emisiunii Mastechef pentru a-i da pe spate pe cei trei Chefi cu o salată rusească numită „Șubă”.

Gallery

​În cea de-a treia ediție a noul sezonul Masterchef România, Mark Stam, celebrul artist originar din Republica Moldova, s-a prezentat în fața celor trei Chefi cu un fel de mâncare moldovenesc, mai exact șubă cu ton.

„Inițial am vrut să gătesc două, una cu hering și una cu ton”, a spus concurentul.

„Și eu inițial am vrut să mă fac cântăreț de rock, dar nu mi-a ieșit”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Sorin Bontea: „Am descoperit această rețetă acum mulți ani la această emisiune. Era foarte bună, avea cu totul alt gust. Era autentică.”

Dumitrescu: „Din punct de vedere muzical mă declar fan Mark Stam, îmi place foarte mult ceea ce faci. Mark Stam, din punct de vedere culinar, este afon.”

Sorin Bontea: „Cânți după note și gătești după ureche”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Mark Stam de la Masterchef 2024

Mark, originar din Chișinău, este un exemplu de perseverență și creativitate. Crescut în capitala Republicii Moldova, Mark se descrie ca fiind introvertit și foarte critic, uneori până la limita auto-sabotajului. Cu toate acestea, modestia și munca asiduă sunt trăsături definitorii pentru el, iar pasiunea sa pentru explorare îl motivează să călătorească în locuri mai puțin cunoscute.

Mark are un trecut impresionant ca dansator profesionist, având șapte ani de experiență în dansurile latino-americane. Pe lângă dans, el este și artist și compozitor. În urmă cu șapte ani, Mark s-a mutat la București, după ce a fost contactat de managerul Alinei Eremia, un moment care i-a schimbat viața.

Scopul său principal este să devină un compozitor de succes și să câștige un premiu Grammy. Mark a participat la emisiuni de talente precum „Moldova are talent” și „One True Singer”, unde și-a demonstrat abilitățile artistice.

Pasiunea pentru gătit a fost insuflată de mama și bunicile sale, pe care le consideră bucătărese excepționale. Mark a început să gătească de la vârsta de 7-8 ani și și-a perfecționat stilul culinar urmărind tutoriale pe YouTube. Inspirat de Jamie Oliver, Mark vede gătitul ca pe o formă de artă și o manifestare a creativității sale. Este un adevărat gourmand și adoră să experimenteze cele mai ciudate combinații de mâncare.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni