• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Nadia Duluman: Tochitură moldovenească

Masterchef 2024, 17 septembrie. Nadia Duluman: Tochitură moldovenească

Masterchef 2024, 17 septembrie. Nadia Duluman: Tochitură moldovenească

În cea de-a treia ediție a noul sezonul Masterchef România, Nadia Duluman a pregătit tochitură moldovenească. Regăsiți mai jos ingredientele și modul de preparare.


Prima dată se taie carnea în bucăți,nici prea mari,nici prea mici ( pieptul de porc,ceafă și pulpă de porc),apoi cârnăciorii proaspeți. Într-o tigaie, se pun două linguri de untură la topit, la foc mic, se adaugă pieptul de porc pentru a lasa și el puțină grăsime și se amestecă până ce carnea se albește, după care se adaugă și restul de carne.


Se lasă la foc potrivit și se amesteca din când în când până se pătrunde toată carnea după care se adaugă sarea, piperul, cimbrul, puțină boia de ardei dulce pentru culoare,1-2 foi de dafin, câțiva căței de usturoi zdrobiți și puțin vin alb adăugându-se și cârnăciorii proaspeți. Se pune capacul și se lasă la foc mic să se pătrundă totul!

La final, se mai adaugă puțin usturoi, iar carnea se lasă descoperită pentru a se rumeni. Între timp se pune apa la fiert cu puțină sare și foarte puțin ulei pt mămăligă, într-o tigaie mai micuță se face oul moale, se frământă brânza de burduf și se așază murăturile asortate într-un bol și tochitura moldovenească e numai bună de servit!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni