• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie. Cristina Morărescu: Gogoși cu glazură de miere și lămâie

Masterchef 2024, 17 septembrie. Cristina Morărescu: Gogoși cu glazură de miere și lămâie

Masterchef 2024, 17 septembrie. Cristina Morărescu: Gogoși cu glazură de miere și lămâie

În cea de-a treia ediție a noul sezonul Masterchef România, Cristina Morărescu a preparat gogoși cu glazură de miere și lămâie. Regăsiți mai jos ingredientele și modul de preparare.

Se pun toate ingredientele pentru gogoși într-un castron și se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Aluatul se pune cu lingura în formele pentru gogoși, unse cu puțin unt și se bagă la cuptor la 180C pentru 15-20 min.

Cât timp gogoșile sunt la cuptor, se pregătește glazura de miere și lămâie, adaugând într-o tigaie sucul de lămâie, coaja de lămâie, mierea și făina de tapioca. Se pune la foc mic și se amestecă 4-5 minute, până când se modifică textura și se formeaza glazura. Se scoate de pe foc și se trece compoziția printr-o sită, pentru a obține o glazură fină. Se scot gogoșile din cuptor și se pun pe un grătar de răcire. Se ornează cu puțină glazură și fistic copt, strivit în mojar.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni