• Emisiuni
  • MasterChef
  • România a prins gustul competiției! MasterChef România a fost din nou lider incontestabil de audiență!

România a prins gustul competiției! MasterChef România a fost din nou lider incontestabil de audiență!

România a prins gustul competiției! MasterChef România a fost din nou lider incontestabil de audiență!

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au jurizat aseară alte preparate ale concurenților MasterChef România. Opt dintre aceștia au reușit să treacă testul gustului și să obțină șorțul care le oferă acces în etapa următoare. Ediția de luni seară a fost lider absolut de audiență.

Gallery

​O vânzătoare de mezeluri din Obor, un manager al unui studio de videochat, o casnică, un somelier de trabucuri, un antrenor, un terapeut de hipnoză, un proprietar de canisă și un stilist sunt doar câțiva dintre amatorii români pasionați de gătit care au încercat aseară să le demonstreze chefilor toată priceperea și dedicarea lor în bucătărie. Atenți la fiecare detaliu, ei au oferit opt șorțuri celor care au reușit să-i surprindă prin gust, aspect și tehnică.

MasterChef România a fost aseară lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:27 – 23:35, PRO TV a înregistrat 7 puncte de rating și 22,6% cotă de piață pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul secund a obținut 5,6 puncte de rating și 18,2% share. La nivel național, peste 1,1 milioane de telespectatori au prins gustul competiției, iar în minutul de aur, la ora 20:40, aproape 1,6 milioane de români erau cu ochii pe decizia celor trei chefi.

În această seară, Andreea Corb, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de food tasting din România, vine în fața chefilor!

Competiția continuă în această seară, de la ora 20:30, când unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de food tasting din România vine în fața chefilor. Andreea Corb va încerca să obțină șorțul MasterChef cu o doradă cu polenta și chimichurri. „Mâncarea e viața mea! Ziua mă plimb, mă duc la cumpărături, fac mâncare... Dacă aș putea face asta tot timpul, ar fi super! Cel mai mare boom l-am dat pe TikTok, acum câțiva ani, cu o rețetă foarte simplă de pancakes, care a făcut vreo 7 milioane de vizualizări. Cred că viața mea se va schimba foarte mult după difuzarea emisiunii MasterChef!”, va mărturisi aceasta. Ajunsă în fața chefilor, înainte să guste preparatul, Chef Florin Dumitrescu îi va spune: „Deja din texturi îți spun că e ceva greșit aici!”. Ce l-a determinat pe chef să afirme acest lucru și dacă ea va reuși să obțină șorțul, aflăm astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Show-ul MasterChef România este disponibil, în avans, pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni