• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 16 septembrie. Grigore Ionela, vânzătoare de mezeluri, le-a adus Chefilor gustul nostalgiei! Concurenta a gătit șnițele de parizer, iar reacția lui Chef Florin Dumitrescu a fost una memorabilă: „N-am mâncat niciodată chestia asta!”

MasterChef 2024, 16 septembrie. Grigore Ionela, vânzătoare de mezeluri, le-a adus Chefilor gustul nostalgiei! Concurenta a gătit șnițele de parizer, iar reacția lui Chef Florin Dumitrescu a fost una memorabilă: „N-am mâncat niciodată chestia asta!”

Ionela Grigore a pășit emoționată în fața celor trei Chefi, în cel de-al noulea sezon MasterChef România, și le-a pregătit un platou cald, alcătuit din mezeluri. Iată cum au reacționat!

Ionela Grigore are 50 de ani, iar în ultimii 30 de ani a lucrat ca vânzătoare de mezeluri. Aceasta spune despre ea că este o femeie pentru care familia reprezintă centrul întregii vieți. După 30 de ani de căsnicie, cu două fete și rolul de bunică, Ionela continuă să fie un pilon de stabilitate și căldură în familia sa.

„Doamnă, ne-ați reînviat cumva nostalgia vremurilor de mult apuse. V-am zis că sunteți curajoasă din cauza alegerii, e foarte riscant ceea ce ați ales”, a spus Chef Dumitrescu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

​Cine este Ionela Grigore de la MasterChef România 2024

Povestea Ionelei a început într-un mod mai puțin obișnuit. Crescută de mama ei și de bunici, aceasta nu a cunoscut prea bine figura tatălui, care a părăsit familia în perioada copilăriei sale.

Ionela face parte din generația „cu cheia la gât”, iar în copilărie, a fost nevoită să-și asume responsabilități de la o vârstă fragedă. La doar 8 ani, a pregătit prima masă pentru mama ei, un gest care i-a marcat începuturile în bucătărie și care a devenit o tradiție de familie.

Pe parcursul vieții, Ionela a avut ocazia să își aprofundeze pasiunea pentru gătit, lucrând în laboratoare de cofetărie-patiserie. Deși visul ei era să devină cofetar, a descoperit că punctul ei forte este mâncarea tradițională, în timp ce fructele de mare sunt încă un domeniu necunoscut pentru ea.

Ambiția și spiritul concurențial al Ionela sunt evidente, iar participarea la MasterChef reprezintă pentru ea o provocare ce o motivează să se autodepășească. Admiră profund chefii și îi consideră oameni minunati, dorindu-și să-l impresioneze în mod special pe Chef Dumitrescu.

Pe viitor, Ionela își dorește să-și îndeplinească visul de a deschide propriul restaurant, un loc în care pasiunea și experiența ei culinară să prindă viață. În fiecare zi, Ionela se dovedește a fi o sursă de inspirație și o adevărată artistă în bucătărie, aducând bucurie și savoare în viețile celor dragi.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni