• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef, 16 septembrie 2024. Marius Anton, managerul unui studio de modele online, a venit în fața Chefilor cu un rissoto cu creveți. Chef Florin Dumitrescu: „Să înțeleg că îți place peștele”

MasterChef, 16 septembrie 2024. Marius Anton, managerul unui studio de modele online, a venit în fața Chefilor cu un rissoto cu creveți. Chef Florin Dumitrescu: „Să înțeleg că îți place peștele”

Marius Anton este managerul unui studio de modele online și știe că are talent în vânzări și în a convinge oamenii că serviciile lui sunt cele mai bune. Hai să vedem împreună dacă se pricepe și la gătit!

Marius Anton a pășit încrezător în fața Chefilor și este pregătit să le demonstreze că nu are doar talent în management, ci și în bucătărie. Acesta a gătit un risotto cu creveți, în stilul lui propriu, iar primul care a degustat a fost Chef Florin Dumitrescu:

„Ce se întâmplă dacă treci mai departe la MasterChef? Ce fac fetele fără tine?”, a întrebat Chef Scărlătescu.

„Se descurcă o perioadă!”, a răspuns el încrezător.

După ce Chefii au gustat preparatul, i-au oferit verdictul!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Cine este Marius Anton de la MasterChef România 2024

Marius Anton a avut o copilărie influențată de bunica sa, care era cea care gătea pentru familie. Acest lucru i-a insuflat dragostea pentru gătit. A învățat să gătească singur, urmărind emisiuni și tutoriale pe YouTube, și a început cu o rețetă de paste carbonara care nu a ieșit perfect. Cu toate acestea, a continuat să experimenteze și își descrie gătitul ca fiind simplu dar gustos, având ca puncte forte fructele de mare, în timp ce deserturile rămân o provocare.

Familia lui Marius a fost dezbinată din perioada adolescenței, iar el și-a cunoscut tatăl abia la vârsta de 14 ani. În prezent, Marius este căsătorit de 10 ani și are o fiică pe nume Luna, care împărtășește numele și cu pisica lor. Și-a cunoscut soția în timpul liceului, la locul de muncă.

Marius lucrează ca manager de studio de modele online, un domeniu provocator care implică gestionarea a 26 de fete, pe care le consiliază și le ajută să-și gestioneze câștigurile. A observat rezultate remarcabile, cum ar fi câteva fete care au obținut 100.000 de euro într-o lună. Întrebat despre etica acestui job, Marius consideră că este important să discutăm și să înțelegem perspectivele lui.

Participarea la MasterChef reprezintă o mare provocare pentru Marius. Simte emoții în fața camerelor de filmat și își dorește să depășească această teamă și să-și testeze abilitățile culinare. Totuși, nu este convins că experiența va aduce vreo schimbare semnificativă în viața lui.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni