• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 16 septembrie. Teodora Mureșan, terapeuta specializată în hipnoză, a venit la MasterChef pentru a-i fascina pe Chefi cu talentul ei culinar. Reacția lui Chef Sorin Bontea, când a auzit cu ce se ocupă: „Dă-mi toți banii!”

MasterChef 2024, 16 septembrie. Teodora Mureșan, terapeuta specializată în hipnoză, a venit la MasterChef pentru a-i fascina pe Chefi cu talentul ei culinar. Reacția lui Chef Sorin Bontea, când a auzit cu ce se ocupă: „Dă-mi toți banii!”

Teodora Mureșan are doar 23 de ani, însă știe clar ce vrea de la viață! Aceasta lucrează ca terapeut specializat în domeniul hipnozei și are de gând să îi cucerească pe Chefi cu talentul ei culinar.

Teodora Mureșan a venit la MasterChef pentru a-i „hipnotiza” pe Chefi cu talentul său culinar. Aceasta a gătit un desert, mai exact un crumble de piersici.

„Promiteți că nu ne hipnotizați înainte să dăm verdictul?”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Chefii au fost curioși să afle din ce în ce mai multe despre meseria pe care Teodora a decis să o urmeze:

„E periculos? Pot să ne faci o demonstrație de hipnoză?”, a continuat Chef Florin Dumitrescu.

„De hipnoză, aici nu pot. O să vă dau cel mai simplu exemplu ce se întâmplă în hipnoză și cum te simți în hipnoză: e ca și atunci când te uiți la un  film și ești super concentrat”, a spus Teodora.

VEZI VERDICTUL CHEFILOR ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Cine este Teodora Mureșan de la MasterChef România 2024

Teodora provine dintr-o familie unită și întotdeauna s-a considerat o persoană care oferă tot ceea ce poate pentru cei dragi.

De profesie psiholog, cu specializare în hipnoterapie, Teodora și-a dedicat viața ajutării oamenilor, oferindu-le suport în procesul lor de vindecare. Dorința ei cea mai mare este să fie un sprijin real pentru cei care au nevoie.

Pasiunea pentru gătit a început de la o vârstă fragedă, învățând arta culinară de la mama și bunica ei. Pentru Teodora, gătitul nu este doar o necesitate, ci o sursă de bucurie, atât pentru ea, cât și pentru cei din jurul său. Crede cu tărie că toată lumea ar trebui să știe să gătească, iar unul dintre visele sale este să îi ajute pe oameni să se hrănească sănătos, fiind pasionată de psiho-nutriție – un domeniu care combină alimentația sănătoasă cu echilibrul mental.

Participarea la MasterChef reprezintă pentru Teodora un vis devenit realitate, fiind o mare fană a emisiunii. Consideră că această experiență este o oportunitate ideală de a face networking și de a-și crește vizibilitatea, deschizându-i uși către noi oportunități. În competiție, și-a propus să îl impresioneze în mod special pe Chef Florin Dumitrescu, având o admirație deosebită pentru el.

În prezent, Teodora este într-o relație, trăind o viață echilibrată și împlinită, atât pe plan personal, cât și profesional.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni