• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 16 septembrie. „Mănâncă doar bobițe cu fructe de mare”. Ana Maria Becar a apărut în fața Chefilor cu un pomeranian în brațe! Reacția savuroasă a lui Chef Florin Dumitrescu: „Are o veveriță!”

MasterChef 2024, 16 septembrie. „Mănâncă doar bobițe cu fructe de mare”. Ana Maria Becar a apărut în fața Chefilor cu un pomeranian în brațe! Reacția savuroasă a lui Chef Florin Dumitrescu: „Are o veveriță!”

Ana Maria Becar are 35 de ani și iubește cel mai mult cățeii! Aceasta deține o crescătorie de pomeranieni, iar în acest moment are peste 60 de suflete de care are grijă.

Gallery

Ana Maria Becar este crescător de câini, iar afacerea ei a început cu o pasiune foarte mare pentru rasa pomeranian. Aceasta și-a dorit foarte mult un astfel de animal, iar soțul ei i-a făcut o surpriză și i-a cumpărat unul, dar care din păcate, nu era decât un cățel oarecare. Astfel, cei doi au plecat în Ungaria la o crescătorie de unde au adoptat doi căței. Cu timpul, au început să crească din ce în ce mai mulți, iar astăzi au peste 60 de astfel de exemplare.

Concurenta în vârstă de 35 de ani povestește că toată viața ei și-a dorit să își deschidă propriul restaurant, iar participarea la MasterChef este primul pas spre îndeplinirea dorinței sale.

Ajunsă în fața chefilor, Ana Maria Becar a primit o remarcă neașteptată din partea lui Chef Florin Dumitrescu: „Ăștia sunt câinii ăia foarte scumpi, nu? Dar de ce sunt atât de scumpi?”

Imediat după această curiozitate, Ana Maria Becar a explicat faptul că toți câinii din rasa pomeranian reprezintă o rasă aparte, datorită mărimii lor, dar și a blăniței extrem de pufoase. Mai mult decât atât, aceasta le-a menționat Chefilor că toți câinii ei mănâncă doar bobițe cu fructe de mare.

„Zu este campion în România! Am avut oferă pe el de 6.000 de euro, dar nu am vrut să îl vând”, a povesit Ana Maria Becar.

 În ceea ce privește preparatul ei, aceasta a gătit creveți în sos de vin și speră să fie pe gustul Chefilor.

„Se poate spune că ești specialistă în fructe de mare pentru căței”, a spus Cătălin Scărlătescu când a gustat din preparat.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni