• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 16 septembrie. Danilo Lusito, poveste absolut impresionantă de viață! Cum a reușit să scape de droguri și să își descopere talentul la gătit. Chef Florin Dumitrescu: „Mi se pare senzațional”

MasterChef 2024, 16 septembrie. Danilo Lusito, poveste absolut impresionantă de viață! Cum a reușit să scape de droguri și să își descopere talentul la gătit. Chef Florin Dumitrescu: „Mi se pare senzațional”

Danilo Lusito, fratele lui Alessandro Lusito, a venit la MasterChef hotărât să dovedească faptul că are talent la gătit. Iată dacă a reușit să îi convingă pe cei trei Chefi!

Ajuns în fața Chefilor, Danilo Lusito a povestit cum mutarea în România din cauza problemelor din Italia l-au afectat foarte mult, luând-o pe un drum greșit. Acesta a început să se drogheze de la o vârstă fragedă și să se împrietenească cu tot felul de oameni care i-ar fi putut distruge viața. Din fericire însă, Alessandro, fratele său mai mare, a fost întotdeauna lângă el și l-a ajutat să depășească orice obstacol.

În acest moment, Danilo a renunțat la obiceiurile rele și și-a întemeiat o familie alături de o frumoasă româncă, cu care are două fetițe absolut superbe.

În ceea ce privește gătitul, Danilo povestește că unul dintre visurile sale a fost să devină bucătar, însă viața i-a oferit o cu totul altă profesie, iar astăzi este frizer. Pentru competiția MasterChef România 2024, acesta a gătit o rețetă italiană: orecchiette cu sos de anghinare.

Primul care i-a gustat preparatul a fost Chef Sorin Bontea, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, iar mai apoi Chef Florin Dumitrescu.

Înainte ca Danilo să primească verdictul celor trei chefi, familia acestuia a venit în platou și a asistat la jurizare.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Cine este Danilo Lusito de la MasterChef 2024

Danilo s-a născut în sudul Italiei, în comuna Brindisi, dar viața l-a dus departe de casă încă de la 18 ani, când s-a mutat în România. Adaptarea nu a fost ușoară, fiind nevoit să lase în urmă prima iubită și toți prietenii din Italia. A locuit mai întâi în Ploiești, apoi s-a stabilit în București, unde a lucrat în două saloane de coafură. Cu timpul, a reușit să-și construiască un cămin stabil și să-și deschidă propriul salon, devenind un hairstylist de succes. În 2014, s-a căsătorit, iar astăzi este tatăl a două fetițe adorabile, Aurora și Ayla.

Deși profesional părea că are totul, acum două luni Danilo a suferit un burnout care l-a forțat să se oprească și să reflecteze mai mult asupra vieții lui. Munca intensă l-a transformat într-o persoană workaholică, iar această experiență l-a făcut să înțeleagă că trebuie să acorde mai mult timp și atenție propriilor nevoi.

Visul lui Danilo dintotdeauna a fost să își deschidă un restaurant lângă salonul său. După ani de încurajări din partea prietenilor, a decis în cele din urmă să se înscrie la MasterChef, pentru a-și testa abilitățile culinare și pentru a vedea de ce este capabil. Deși îi respectă pe toți cei trei chefi din competiție, îl admiră cel mai mult pe Chef Florin Dumitrescu, chiar dacă nu este un mare fan al bucătăriei franceze, pe care acesta o preferă. Totuși, pe Chef Cătălin Scărlătescu vrea să-l impresioneze cel mai mult, pentru că rezonează cu stilul său de a pune accent pe bucătăria tradițională. Despre Chef Sorin Bontea nu știe foarte multe, dar este convins că toți cei trei sunt foarte potriviți pentru acest format de emisiune.

Cu multă determinare și pasiune, Danilo speră ca această experiență la MasterChef să fie primul pas către împlinirea visului său de a combina hairstylingul cu gastronomia, deschizând propriul restaurant.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni