• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 16 septembrie. Loredana Ciocoi, concurenta care vede viața doar în nuanțe de roz, moment savuros! Cum a reacționat Chef Cătălin Scărlătescu atunci când a văzut preparatul ei, decorat cu trandafiri roz: „Este cel mai mișto plating de până acum”

MasterChef 2024, 16 septembrie. Loredana Ciocoi, concurenta care vede viața doar în nuanțe de roz, moment savuros! Cum a reacționat Chef Cătălin Scărlătescu atunci când a văzut preparatul ei, decorat cu trandafiri roz: „Este cel mai mișto plating de până acum”

Loredana Ciocoi, tânăra care iubește rozul și are mereu zâmbetul pe buze, a venit la MasterChef pentru a-i convinge pe cei trei chefi că are talent la gătit. Iată cum s-a descurcat!

Loredana Ciocoi are 34 de ani și, de-a lungul timpului a învățat un lucru cert: că viața trebuie privită printr-o perspectivă pozitivă, în nuanțe de roz. Aceasta a venit la MasterChef hotărâtă că sushi-ul ei roz îi va da pe spate pe cei trei chefi.

După ce a terminat de montat farfuria, primul care a venit să deguste „inovația” Loredanei a fost Chef Florin Dumitrescu:

„Wow! Dar tu ai făcut astea? Sushi master!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea a continuat jurizarea: „Arată totul foarte roz! Cum să faci sushi roz? Cum ai reușit să faci sushi roz? Cu sfeclă?”

Ultimul, dar nu cel din urmă, a fost Chef Cătălin Scărlătescu, care a apreciat platingul concurentei:

„Este cel mai mișto plating de până acum. E inovativ!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

În timpul jurizării, Bontea a făcut o mențiune amuzantă pentru colegul său, Chef Scărlătescu:

„O să îi crească păr după sushi-ul ăsta”, a spus Chef Bontea la adresa lui Chef Scărlătescu.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS DACĂ LOREDANA A TRECUT SAU NU ÎN ETAPA URMĂTOARE

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Cine este Loredana Ciocoi de la Masterchef România 2024

Loredana Ciocoi este o bucureșteancă ambițioasă și plină de viață. A terminat Liceul Petru Rareș din Capitală și, de-a lungul timpului, a urmat nu mai puțin de 40 de cursuri de frumusețe. Cu o carieră de aproape 15 ani în domeniul beauty și o academie de succes de 10 ani, Loredana a reușit să își construiască un nume în această industrie: deține un salon de înfrumusețare și, pe lângă asta, are și un magazin cu haine. 

Rozul este culoarea care o definește. Îl consideră simbolul iubirii și feminității, iar pentru Loredana, această nuanță este mai mult decât o preferință – simte că rozul a găsit-o pe ea încă din copilărie. Este mereu cu zâmbetul pe buze și reușește să răspândească energie pozitivă în jurul ei. Motto-ul ei, "Dacă viața nu este roz, poți să ți-o faci tu", reflectă perfect atitudinea ei optimistă.

Loredana locuiește singură de câțiva ani, iar nevoia a învățat-o să gătească. Deși în trecut avea o dietă mai haotică și ajunsese la aproape 80 kg, a făcut schimbări importante în stilul ei de viață. A început să gătească mai sănătos și chiar a trecut printr-o operație de stomac, dar aceasta nu a fost strict legată de greutate, ci de o decizie personală.

Participarea la MasterChef reprezintă o provocare pe care o acceptă cu bucurie, fiind mereu deschisă să descopere lucruri noi. Gătitul o relaxează, iar competiția îi oferă oportunitatea de a-și testa abilitățile de bucătăreasă.

Îi plac toți cei trei chefi, dar, dacă ar fi să aleagă, Chef Florin Dumitrescu este preferatul ei. Visul său este să-și deschidă un restaurant, considerând că gătitul este o formă de relaxare care îi aduce împlinire.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni