• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 16 septembrie. Iuliana Dup le-a pregătit o surpriză celor trei chefi! Florin Dumitrescu, către Chef Scărlătescu: „E un inel! Te cere de bărbat!”

Masterchef 2024, 16 septembrie. Iuliana Dup le-a pregătit o surpriză celor trei chefi! Florin Dumitrescu, către Chef Scărlătescu: „E un inel! Te cere de bărbat!”

Iuliana Dup este cea care a deschis ce-a dea doua ediție a noului sezon Masterchef România, pe data de 16 septembrie 2024! Aceasta a venit în competiție cu gândul de a-i impresiona pe cei trei Chefi, cu talentul său la bucătărie.

Iuliana Dup este creatoare de pălării, însă astăzi a venit la MasterChef pentru a-i impresiona pe cei trei chefi cu talentul său culinar. Tânăra în vârstă de 25 de ani a gătit un tiramisu cu fistic, o rețetă reinterpretată de ea, despre care spune că „nu s-a inspirat de la nimeni”.

După ce s-au încheiat prezentările, iar Iuliana a aranajat crema de fistic lângă pișcoturi, Chef Florin Dumitrescu a fost primul care venit să guste din preparatul acesteia.

„Ai înmuiat și tu pișcotul?”, a fost prima întrebare pe care i-a adresat-o Chef Florin Dumitrescu.

Ulterior, Chef Sorin Bontea s-a îndreptat spre bancul la care tânăra a gătit și a

„Hopa! Nu este insiropat”, a spus Chef Sorin Bontea.

Ultimul, dar nu cel din urmă, a fost Chef Scărlătescu, care a avut parte și de o surpriză în timpul degustării:

„Nu te uita că e un inel! Te cere de bărbat!”, i-a spus Florin Dumitrescu.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS DACĂ A PRIMIT SAU NU ȘORȚ DIN PARTEA CHEFILOR

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO. 

Gallery

Cine este Iuliana Dup de la Masterchef România 2024

Iuliana are o poveste de viață marcată de dificultăți și provocări încă din copilărie. A fost un copil maltratat și, pentru a scăpa de abuzuri, a plecat de acasă la bunici. După o vreme, a ajuns într-un centru de plasament, unde a învățat să lupte pentru ea însăși și să se descurce singură. Fără sprijinul unei familii alături, Iuliana a devenit o persoană independentă, capabilă să facă față oricărei situații.

Deși viața nu a fost ușoară, Iuliana și-a construit o carieră de succes. De 12 ani lucrează în organizarea de evenimente, iar de doi ani a pornit un business propriu cu pălării, o dovadă a creativității și spiritului ei antreprenorial. Este o persoană activă, plină de energie și foarte sociabilă, calități care i-au permis să-și creeze o viață stabilă și împlinită.

Dragostea pentru gătit i-a fost insuflată de bunica sa, de la care a învățat primele rețete. În 2017, când s-a mutat singură, a fost nevoită să gătească pentru ea însăși, iar gătitul s-a transformat treptat într-o pasiune. Astăzi, bucătăria și gustul o relaxează și o liniștește, devenind un mod de a-și exprima creativitatea.

Participarea la MasterChef este pentru Iuliana o mare provocare. S-a mai înscris la concurs în urmă cu doi ani, dar acum este hotărâtă să dovedească că poate reuși orice își propune și că nimic nu este prea dificil pentru ea. Este deschisă să încerce orice preparat și adoră să experimenteze în bucătărie.

Visul ei pe termen lung este să își deschidă o brutărie, un loc unde să se bucure de zarva și agitația din bucătărie, pe care o îndrăgește atât de mult. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni