În cea de-a doua ediție a noul sezonul Masterchef România, Carla Catana a preparat pui cu orez și legume. Regăsiți mai jos ingredientele și modul de preparare.
Am pus pieptul de pui la călit, am adăugat ulterior ceapă, usturoi, ardei gras. Am adăugat și pastă de tomate. Separat, am călit în ulei de măsline vinetele tăiate cubulețe, pe care le-am adăugat după ce s-au înnăbușit pieptul de pui împreună cu restul legumelor, am condimentat cu boia de ardei dulce, sare, piper,fulgi de chili după gust, apoi am lăsat să fiarba la foc mediu. Separat, într-o crăticioară, am pus la rumenit, în unt, un pumn de fidea extra fină și, după ce a devenit aurie, am adăugat o cană cu orez basmati, peste care am adăugat doua căni cu apă, sare, piper, turmeric și am lăsat să fiarbă . Se pune la cuptor în jur de 20 de min.