• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 16 septembrie - Sami Raisour: Cotlete de berbecuț cu salsa de năut și salată tabouleh

Masterchef 2024, 16 septembrie - Sami Raisour: Cotlete de berbecuț cu salsa de năut și salată tabouleh

Masterchef 2024, 16 septembrie - Sami Raisour: Cotlete de berbecuț cu salsa de năut și salată tabouleh

În cea de-a doua ediție a noul sezonul Masterchef România, Sami Raisour a preparat pentru chefi cotlete de berbecuț. Regăsiți mai jos ingredientele și modul de preparare.

Cotletele de berbecuț -condimentate cu usturoi, sare, piper, cimbrișor și rozmarin, ulei măsline, sunt trase la tigaie (3 min pe fiecare parte)
Salsa de năut- se amestecă boabe de năut, sare, piper, usturoi, chimion, ras el hanoot, coriandru verde, pătrunjel verde, ardei gras copt, sos de rodie (realizat din rodie fresh stoarsă , zahăr,amidon)
Salată tabouleh - se prepară din pătrunjel verde, mentă, burgul, ceapă verde, rosii cherry, rodie, zeamă lămâie, sare, piper, ulei măsline.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni