• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie: Javid Tayebiderazkola și-a spus povestea de viață printr-un preparat de excepție. Chef Florin Dumitrescu: „E o chestie senzațională!”

Masterchef 2024, 17 septembrie: Javid Tayebiderazkola și-a spus povestea de viață printr-un preparat de excepție. Chef Florin Dumitrescu: „E o chestie senzațională!”

Javid Tayebiderazkola, director de vânzări la o companie din București, a venit în fața Chefilor cu un preparat inspirat din experiența sa de viață.

Gallery

​Călătoria din Iran, alături de gustul și experiența preparatelor din România, l-au inspirat pe Javid Tayebiderazkola să exploreze vastul univers culinar.

Javid Tayebiderazkola a gătit la Masterchef file de ton cu verdețuri și orez, preparat cu care i-a impresionat pe chefi, dar mai ales pe Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu: „Ce ai în bolul ăla mic este, de fapt, tot preparatul tău. E o chestie senzațională la gust, un joc de dulce-acrișor parfumat care chiar m-a impresionat”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Javid Tayebiderazkola

Javid, născut în capitala României, provine dintr-o familie de origine persană. În 2003, familia sa s-a mutat în Iran, unde au locuit până în 2018, când s-au reîntors în România pentru ca Javid să-și continue studiile superioare.

A urmat Facultatea de Petrol și Gaze la Ploiești, unde și-a cunoscut soția, și ea de origine iraniană. În prezent, acesta este director de vânzări la o firmă de import-export.

Deși s-a asimilat perfect în cultura românească, Javid apreciază lucrurile simple și este mereu bucuros, dorindu-și doar o viață liniștită și fericită.

Pasiunea lui Javid pentru gătit a început de la o vârstă fragedă, când, la doar 7 ani, le pregătea spaghete părinților săi. De-a lungul anilor, a citit cărți de bucate și a urmărit emisiuni culinare, dezvoltându-și un gust rafinat, influențat de experiențele sale de viață. Stilul său de gătit este autentic, cu infuzii moderne, îmbinând tradiționalul cu inovația.

Javid visează să deschidă un restaurant cu un concept de storytelling, unde fiecare preparat să spună o poveste.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni