• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie: Alexandru Neagu, medicul venit din Suedia, a gătit ravioli cu telemea și ardei copt. Chef Cătălin Scărlătescu: „Se vede că nu ești bucătar”

Masterchef 2024, 17 septembrie: Alexandru Neagu, medicul venit din Suedia, a gătit ravioli cu telemea și ardei copt. Chef Cătălin Scărlătescu: „Se vede că nu ești bucătar”

Alexandru Neagu, medicul venit din Suedia la Masterchef, este pregătit să renunțe la cariera sa pentru a-și urma visul în domeniul culinar! Iată ce au spus cei trei Chefi despre preparatul său!

Gallery

​Stabilit în Suedia de mai mulți ani, Alexandru Neagu s-a întors în țară pentru a participa la Masterchef și a dovedi că nu este doar un doctor bun, ci și un maestru în bucătărie. Pentru cei trei Chefi a gătit ravioli cu telemea și ardei copt:

Florin Dumitrescu: „Este foarte tare tot ce au auzit până acum de la tine. Cred că ești un tip organizat și asta am văzut în alegerea preparatului tău. Ai ales ceva destul de jucăuș, dar banal pentru niște bucătari.”

Cătălin Scărlătescu: „Se vede de departe că nu ești bucătar”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL LUI ALEXANDRU NEAGU! AI REȚETA DE RAVIOLI CU TELEMEA ȘI ARDEI COPT, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Cine este Alexandru Neagu de la Masterchef 2024

Alexandru Neagu este un doctor de 34 de ani, originar din Constanța, care locuiește în Malmö, Suedia.

Timp de 12 ani a fost baschetbalist de performanță, dar o accidentare la picior l-a forțat să se retragă la vârsta de 24 de ani. Cu toate acestea, pasiunea pentru baschet nu a dispărut, el continuând să joace cel puțin o dată pe săptămână. După retragerea din sportul de performanță a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Recuperare.

În timpul facultății, Alexandru și-a cunoscut soția, care era studentă la medicină. Relația lor la distanță a fost încununată de succes, iar în 2016, soția sa s-a întors în România, fiind însărcinată cu prima lor fiică, Francesca Sophia, acum în vârstă de 7 ani. În 2019, familia s-a mutat definitiv în Suedia, unde s-a născut a doua lor fiică, Gloria Maria, acum în vârstă de 5 ani.

Alexandru se descrie ca fiind o persoană calmă, cu o capacitate excelentă de gestionare a stresului. Admite că își dorește șorțul de bucătar la fel de mult precum și-a dorit diploma de medic și este convins că, dacă va câștiga Masterchef, va renunța la medicină pentru a se dedica bucătăriei.

„Nu am probleme, am doar rezolvări” este motto-ul după care  se ghidează în viață, reflectându-i atitudinea pozitivă și determinarea.

 EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni