• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 17 septembrie: Denisa Pantea i-a cucerit pe Chefi cu desertul preferat al copiilor ei! Chef Florin Dumitrescu: „Am mâncat-o pe toată”

Masterchef 2024, 17 septembrie: Denisa Pantea i-a cucerit pe Chefi cu desertul preferat al copiilor ei! Chef Florin Dumitrescu: „Am mâncat-o pe toată”

Denisa Pantea este medic veterinar și a pășit în platoul emisiunii Masterchef cu o ruladă de căpșuni făcută special pentru ziua fiicei sale. Știe că este desertul pe care copiii ei îl iubesc și a sperat că va fi și pe placul celor trei chefi!

Gallery

​Denisa Pantea a venit la Masterchef cu un desert pe cât de simplu, pe atât de savuros. Aceasta a gătit o ruladă de căpșuni, preferata copiilor săi, și a sperat că îi va da pe spate și pe cei trei Chefi.

Chef Florin Dumitrescu: „Am mâncat-o pe toată ca să-i salvez pe colegii mei să nu guste din prostia asta. Nu o mai faceți, doamnă. Nu e bună deloc!”

După ce Chefii au gustat preparatul, i-au oferit și verdictul!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL DENISEI PANTEA! AI REȚETA DE RULADĂ DE CĂPȘUNE, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Cine este Denisa Pantea de la Masterchef 2024

Denisa, în vârstă de 32 de ani, este un exemplu de dedicare și pasiune, atât în cariera sa de medic veterinar, cât și în viața personală. Mamă a trei copii, Denisa își împarte casa cu cinci pisici, cinci câini și Doamna Lu, o țestoasă de zece ani.

Pe lângă activitatea sa profesională, Denisa administrează o pagină de Instagram unde oferă sfaturi despre alimentația și îngrijirea animalelor. De asemenea, se implică activ în comunitate, având grijă de copiii de la orfelinat, pe care îi duce la fermă și îi învață cum să îngrijească animalele.

Viața Denisei nu a fost lipsită de provocări. Ultima naștere a fost dificilă, copilul venind pe lume fără să respire. Medicii l-au resuscitat, dar nu i-au dat nicio șansă. În prezent, copilul este sănătos și plin de viață.

Concurenta de la Masterchef provine dintr-o familie cu o istorie de-a dreptul impresionantă! Bunicul ei a înființat liceul baptist din Arad, pe care ea însăși l-a urmat. În prezent, Denisa și soțul ei fac parte dintr-o biserică non-denominațională, închinându-se lui Iisus fără a aparține unui cult specific.

Un alt aspect special al vieții Denisei este moștenirea primită de la bunica ei: o agendă cu toate rețetele preferate. Această moștenire culinară este o sursă de inspirație și conexiune cu trecutul familiei.

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni