• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 16 septembrie. Andrei Radoi, sportivul cu abilități de bucătar, le-a pregătit Chefilor un preparat cu adevărat sănătos: „Doresc să le schimb viața!”. Reacția savuroasă a lui Chef Cătălin Scărlătescu: „M-ai dezamăgit! Noi căutăm ceva fantastic”

MasterChef 2024, 16 septembrie. Andrei Radoi, sportivul cu abilități de bucătar, le-a pregătit Chefilor un preparat cu adevărat sănătos: „Doresc să le schimb viața!”. Reacția savuroasă a lui Chef Cătălin Scărlătescu: „M-ai dezamăgit! Noi căutăm ceva fantastic”

Andrei Rădoi este primul concurent al sezonului 9 MasterChef România, care a venit în fața celor trei Chefi cu un preparat cu adevărat sănătos. Iată dacă a fost sau nu apreciat!

Sportul reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri din viața lui Andrei Rădoi, acesta fiind și modul prin care și-a cunoscut actuala soție, alături de care are doi copii minunați. Ulterior, el a urmat cursuri de nutriție și astfel și-a descoperit pasiunea pentru gătit.

Ajuns în fața Chefilor, acesta a pregătit clătite proteice, un mic dejun care oferă toți nutrienții de care un om are nevoie, la începutul unei zile.

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL LUI ANDREI RĂDOI! AI REȚETA DE CLĂTITE PROTEICE, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

„Tu m-ai dezamăgit pe mine. Înainte rugbyștii veneau și voiau un mușchi de vacă, un mușchi de porc.. Acum vii tu și spui că îți plac clătitele”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ȘI DACĂ ANDREI RĂDOI A PRIMIT ȘORȚUL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Cine este Andrei Radoi de la Masterchef România

Andrei a copilărit în frumoasa regiune a Maramureșului, în Baia Mare, loc de care este profund legat și care i-a insuflat dorința de a păstra vii tradițiile maramureșene. Încă de mic, sportul a fost o parte importantă din viața lui. A început să practice rugby, iar timp de 12 ani a făcut sport de performanță, reușind să facă parte din echipa națională a României.

La un moment dat, Andrei s-a confruntat cu problema greutății, fiind supraponderal. Aceasta l-a determinat să ia o decizie radicală: să își schimbe stilul de viață. S-a dedicat complet sportului și nutriției, iar disciplina pe care a dezvoltat-o în acești ani l-a ajutat să facă numeroase sacrificii pentru a-și menține sănătatea și forma fizică.

Familia și sănătatea sunt cele mai importante aspecte din viața lui Andrei. Este căsătorit și are doi copii, iar pentru ei își dorește să fie un exemplu de disciplină și echilibru. Cu toate că este un gurmand, Andrei a înțeles că pentru a-și menține sănătatea și silueta, trebuie să gătească mâncăruri sănătoase. Așa a descoperit pasiunea pentru gătit. În bucătărie, Andrei este spontan și creativ. Îi place să experimenteze, folosind ingredientele pe care le are la îndemână pentru a crea preparate gustoase și sănătoase.

Participarea la MasterChef este pentru Andrei o mare provocare, un pas îndrăzneț prin care vrea să demonstreze că poate face față oricărei situații. El consideră această competiție o experiență unică, dar, mai mult decât atât, o oportunitate de a promova un stil de viață sănătos, prin mâncare echilibrată și bine gătită.

Pe viitor, Andrei visează să își deschidă propriul restaurant, unde să îmbine pasiunea pentru gătit cu principiile sănătoase pe care le-a învățat de-a lungul anilor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni