• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef România, lider absolut de audiență. Premiera a înregistrat cel mai mare share al unui show de gătit, la lansare!

MasterChef România, lider absolut de audiență. Premiera a înregistrat cel mai mare share al unui show de gătit, la lansare!

MasterChef România, lider absolut de audiență. Premiera a înregistrat cel mai mare share al unui show de gătit, la lansare!

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au jurizat aseară primele preparate din sezonul 9 MasterChef România. Opt pasionați de gătit au reușit să îi impresioneze și au plecat acasă cu șorțul mult râvnit. Emisiunea a fost lider absolut de audiență, fiind premiera Masterchef cu cel mai mare share înregistrat până la acest moment, în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

Gallery

​Atenți la fiecare detaliu din farfurie, cei trei chefi au evaluat nu doar gustul preparatelor, ci și tehnica și platingul. Supa Tom Kha Gai, colivă cu alivancă, paste carbonara, gaspacho de pepene cu ton sau stir fry de pietre cu salată asiatică sunt câteva dintre preparatele care i-au convins să ofere șorțul și accesul în următoarea etapă a competiției.

MasterChef România a fost aseară lider de audiență în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În intervalul orar 20:28 – 23:42, emisiunea a înregistrat 7.2 puncte de rating și 28% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.5 puncte de rating și 17.6% share. La nivel național, peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:11, aproape 1.7 milioane de români se uitau la MasterChef.

Chefii mult așteptați de public continuă show-ul săptămâna viitoare, luni și marți, de la ora 20:30. Alți concurenți vor intra în etapa audițiilor, încercând să-i convingă pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu că au toate calitățile necesare pentru a deveni următorul MasterChef România. Edițiile sunt disponibile în avans pe VOYO.

MasterChef - Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni