În prima ediție a noului sezon Masterchef, Mirel Drăgan a gătit mușchi de vită cu sos de trufe și piure. Regăsiți, mai jos, ingredientele necesare și modul de preparare.
Cartofii și păstârnacul se pun la fiert cu sare.
Separat, într-o tigaie, ”dăm față” mușchiului de vită condimentat în prealabil cu sare și puțin piper, apoi se introduce la cuptor, cu unt și 2 căței de unturoi, la 180 de grade, timp de 10 minute
Într-o altă tigaie, punem puțin usturoi și îl călim, adăugăm pastă de trufe și smântână, condimentăm cu sare și piper după gust
Sparanghelul curățat în prealabil îl punem cu puțină supă, usturoi, unt și sare la fiert 2-3 minute, pâna se gătește al dente
Pancetta se pune într-o tigaie rece pentru câteva minute, până se fac crocante feliile
După ce avem toate piesele gata, ne apucăm și montăm.