Petre Catană a gătit, în prima ediție a noului sezon Masterchef, stir-fry de pietre. Regăsiți mai jos ingredientele și modul de preparare.
Se pun pietrele în apă cu sare și se lasă 5-10 minute.
Între timp curățăm legumele și le tăiem julienne.
Într-un bol pregătim sosul de stir-fry în care pune sosul de stridii, sosul de soia, sosul de pește, zahărul, pasta de ardei și ketchupul.
Într-un wok punem ulei și adăugăm usturoiul și ardeiul uite tocat și lăsăm 2 minute până se îmbina aromele.
Adăugăm pietrele și lăsăm încă 2 minute după care adăugăm ardeiul gras, morcovul, piperul alb și piperul negru.
Într-un bol punem două linguri de apă și o lingură de amidon de porumb pe care le adăugăm la sfârșit, mai lăsăm 1-2 minute și este gata.
Presărăm semințe de susan și chilli flakes pe deasupra și servim cu orez și salată de castraveți (opțional)