Eliza Retevoescu a gătit, în prima ediție a noului sezon Masterchef, cheesecake cu zmeură. Regăsiți, mai jos, ingredientele necesare și modul de preparare.
Pentru blat:
Am mixat mărunt biscuiții digestivi
Am topit unt
Am amestecat untul cu biscuiții și apoi i-am pus în forme împingând cu o lingură
Am amestecat crema de brânză cu zahărul și ouăle, iar apoi am adăugat pe rând extractul de vanilie, sucul de lămâie, faina. Le-am mixat până s-au omogenizat
Apoi am adăugat și smântână și am mixat.
Am pus crema formată peste biscuitul din forme și le-am pus la cuptor
Crema de zmeură:
Am pus într-o oală zmeură, 2 linguri zahăr și apă și le-am lăsat să fiarbă 10 min
Am strecurat crema obținută
Într-un bol am mixat untul, crema de brânză și zahărul pudră până s-au omogenizat.
Apoi am adăugat sosul de zmeură obținut anterior.