• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Petre Catană, barista, i-a făcut pe chefi să moară de râs. A gătit pietre! Reacția lui chef Dumitrescu: ”Nu mesteca, o să te doară!”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Petre Catană, barista, i-a făcut pe chefi să moară de râs. A gătit pietre! Reacția lui chef Dumitrescu: ”Nu mesteca, o să te doară!”

Petre Catană a venit în platoul emisiunii Masterchef cu un preparat, literalmente, inedit! Acesta a gătit supă de pietre cu salată mediteraneană. ”Trebuie să luăm o piatră în gură, e prpetreima oară!”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Petre Catană vine din Moineși, Bacău, dar locuiește în Marea Britanie. Are 28 de ani și este barista. A făcut facultatea la Iași, apoi a plecat în străinătate alături de fratele și sora lui.

În trecut a avut o rață ca animal de companie pentru o lună, dar aceasta a dispărut, iar principalii suspecti sunt chiar cei din familia lui, pe care îi bănuiește că au mâncat-o. În prezent își dorește o bufniță ca animal de companie.

Povestea lui Petre continuă și în Asia de Sud, unde a călătorit timp de patru luni și unde a descoperit cultura culinară a lor.

La audiții, s-a prezentat cu un preparat din pietre, cu care i-a amuzat teribil pe chefi. Rețeta este populară în Asia și presupune să gătește pietrele cu un sos, iar la servire, le ții în gură, le sugi, apoi le scuipi.

Urmăriți în clipul de mai sus cea mai amuzantă degustare a chefilor și care a fost decizia lor finală cu privire la parcursul lui Petre Catană la Mastechef.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni