• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Ioana Stoica, proprietar magazin alimentar, vrea să-și găsească perechea la Masterchef. Chef Bontea: ”Uită-te la cameră, fă un anunț matrimonial!”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Ioana Stoica, proprietar magazin alimentar, vrea să-și găsească perechea la Masterchef. Chef Bontea: ”Uită-te la cameră, fă un anunț matrimonial!”

Ioana Stoica a venit la emisiunii Masterchef cu un biban în stil mediteranean, dar și pentru a le explica chefilor noțiuni precum ”situationship” și ”ghosting”.

Divorțată după nouă ani de căsnicie, Ioana Stoica recunoaște că a venit la Masterchef în speranța că va găsi pe cineva care să fie perechea perfectă pentru ea. Motiv pentru care chef Bontea a îndemnat-o să facă, pe această cale, un anunț matrimonial atrăgător. ”De gătit, sunt și frumușică”, a recunoscut Ioana.

”Acasă gătesc tot așa, aranjată, cum să vină cineva să mă vadă nearanjată”.

Aceasta este influencer, face video-uri pe TikTok, în care vorbește cât de dificil este să-și întâlnească alesul în zilele de azi. În timpul platingului, Ioana i-a introdus pe cei trei chefi în tainele relațiilor sentimentale, explicându-le ce înseamnă ”situationship” sau ”ghosting”.

Vedeți în clipul de mai sus cum au reacționat cei trei chefi la rețeta propusă de Ioana Stoica, seabass în stil mediteranean.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni