• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Eliza Retevoescu a avut parte de un jurat special! Soțul ei le-a luat locul lui Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu și a dat verdictul! ”Îți dau follow pe TikTok”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Eliza Retevoescu a avut parte de un jurat special! Soțul ei le-a luat locul lui Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu și a dat verdictul! ”Îți dau follow pe TikTok”

Eliza Retevoescu a făcut show în platoul emisiunii Masterchef. Aceasta a venit cu un cheesecake cu zmeură și fistic, care a fost jurizat, însă nu de cei trei chefi, ci de propriul soț.

Eliza a fost model, a studiat Finanțe Bănci în cadrul ASE-ului și a lucrat la o multinațională, însă acum este în concediu de maternitate și creează conținut pe TikTok alături de soțul ei, sub numele de Retevicii.

Curioși ce ar face soțul ei pe post de jurat, chefii Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu l-au chemat pe acesta în platoul emisiunii, pentru a le lua locul.

Cum s-a descurcat soțul și care a fost concluzia lui după ce a gustat cheesecake-ul Elizei, vedeți în clipul video de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni