• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Victor Marinescu, care a lucrat pentru Sarkozy și a gătit la mănăstiri de măicuțe, a adus arome franțuzești în platoul emisiunii. Reacția celor trei chefi

Masterchef 2024, 10 septembrie. Victor Marinescu, care a lucrat pentru Sarkozy și a gătit la mănăstiri de măicuțe, a adus arome franțuzești în platoul emisiunii. Reacția celor trei chefi

Victor Marinescu, artist, a apărut în platoul emisiunii Masterchef cu un preparat franțuzesc, galette traditionnelle, un fel de clătite din făină de hrișcă.

Victor s-a născut în România, însă a trăit în Franța încă din copilărie și este cetățean francez. A fost atras de artă de mic copil, dovadă că a absolvit liceul de arte. Joaca teatru și dansează de peste 15 ani.

A început să gătească din adolescență - la 14 ani lucra în bucătaria bistro-ului părinților lui. La 17 ani, s-a angajat într-o bucătărie și lucra ca spălator de vase pentru o firmă de catering de lux.

A avut o colaborare  cu un chef timp de 8 ani, de la care a “furat” meserie. A lucrat pentru Sarkozy, a gătit pentru mănăstiri de măicuțe în Franța, unde a învățat rețete de mâncare sănătoasă.

Victor a încercat să impresioneze chefii atât cu rețeta de galette traditionnelle, dar și cu aptitudinile sale vocale. ”Aș vrea să văd că știi să gătești mai mult decât atât”, i-a spus Florin Dumitrescu.

Care a fost decizia finală a celor trei chefi vedeți în clipul video de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni