• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Cristina Frangopol, manager companie, a primit din prima un NU din partea lui Florin Dumitrescu. Scărlătescu, despre bisque-ul de creveți: ”Ăsta e lacul Techirghiol”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Cristina Frangopol, manager companie, a primit din prima un NU din partea lui Florin Dumitrescu. Scărlătescu, despre bisque-ul de creveți: ”Ăsta e lacul Techirghiol”

Cristina Frangopol a venit în prima ediție al noului sezon Masterchef cu un preparat îndrăzneț: bisque de creveți.

Cristina s-a născut în Arad și este necăsătorită. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, a făcut un master în administrarea afacerilor, ulterior a urmat un curs la cea mai înaltă școală de management în București. La ora actuală, este antreprenor și are o companie CTC în industria producătorilor de mașini.

Pentru a învăța cum se gătește autentic, a fost singură două săptămâni într-un trib din Coreea de Sud. A stat ore în șir în piețe de street food. Are un blog și o pagină de Instagram unde postează ceea ce gătește. Oriunde merge își cumpără câte o carte de gastronomie locală. Are peste 250 de volume.

Cristina a pregătit pentru chefi un dish plin de arome: bisque de creveți, pe care l-a potențat și cu niște sparanghel, lime, scoici Saint Jacques și icre de somon.

Florin Dumitrescu i-a dat un NU înainte să guste preparatul, pentru că nu i-a plăcut densitatea preparatului.

Vedeți în clipul video care a fost decizia lui chef Bontea și chef Scărlătescu.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni