Cristina Frangopol a venit în prima ediție al noului sezon Masterchef cu un preparat îndrăzneț: bisque de creveți.
Cristina s-a născut în Arad și este necăsătorită. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, a făcut un master în administrarea afacerilor, ulterior a urmat un curs la cea mai înaltă școală de management în București. La ora actuală, este antreprenor și are o companie CTC în industria producătorilor de mașini.
Pentru a învăța cum se gătește autentic, a fost singură două săptămâni într-un trib din Coreea de Sud. A stat ore în șir în piețe de street food. Are un blog și o pagină de Instagram unde postează ceea ce gătește. Oriunde merge își cumpără câte o carte de gastronomie locală. Are peste 250 de volume.
Cristina a pregătit pentru chefi un dish plin de arome: bisque de creveți, pe care l-a potențat și cu niște sparanghel, lime, scoici Saint Jacques și icre de somon.
Florin Dumitrescu i-a dat un NU înainte să guste preparatul, pentru că nu i-a plăcut densitatea preparatului.
Vedeți în clipul video care a fost decizia lui chef Bontea și chef Scărlătescu.
EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.
Gallery