• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Preoteasa Manuela Radu a gătit alivancă moldovenească și colivă. Chef Bontea: ”De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult!”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Preoteasa Manuela Radu a gătit alivancă moldovenească și colivă. Chef Bontea: ”De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult!”

Manuela Radu, soție de preot, a venit în platoul Masterchef 2024 cu niște preparate ”cu aromă bisericească”: alivancă moldovenească și colivă cu o surpriză la mijloc.

Manuela Radu este căsătorită de peste 35 de ani. Atunci când soțul ei a devenit preot, s-au mutat într-un sat vecin, iar ea a învățat ce are de făcut o preoteasă. Are doi băieți: cel mare este manager la propria firmă, iar cel mic este preot și, la fel ca mama lui, este pasionat de gătit.  

Manuela are o asociație creștină de caritate, Masa pe Roți, prin care le asigură o masă pe zi celor ce nu se pot deplasa. Ea este cea care gătește – în special mâncare tradițională: pilaf, tocăniță, ciorbă – și de multe ori caută rețete noi pe internet.

”Să nu spuneți ceva de rău”, a spus Manuela Radu în timpul degustării. ”Eu sunt mulțumită de ceea ce am făcut, mai departe nu știu”.

Ce reacție au avut chefii când au gustat coliva, dar și ce decizie au luat, urmăriți în clipul video de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni